Bilgisayar ile aram yok nasıl yapılacağını bilmiyorum zaten windows kurmaya çalışıyordumWindows kurun.
Başka bir Bilgisayara USB takın (USB'deki dosyalar silinecek). Ben size yardım edeceğim. Hepsini bir arada yazmayacağım kafanız karışmasın.Bilgisayar ile aram yok nasıl yapılacağını bilmiyorum zaten windows kurmaya çalışıyordum
Çok eski bir bilgisayar var evde hemen açıp geliyorumBaşka bir Bilgisayara USB takın (USB'deki dosyalar silinecek). Ben size yardım edeceğim. Hepsini bir arada yazmayacağım kafanız karışmasın.
Bekliyorum.Çok eski bir bilgisayar var evde hemen açıp geliyorum
Eski bilgisayarda windows 10 var ve lisanslı değil. Oyuzden ise yaramaz değil miBaşka bir Bilgisayara USB takın (USB'deki dosyalar silinecek). Ben size yardım edeceğim. Hepsini bir arada yazmayacağım kafanız karışmasın.
Eski bilgisayarda lisans önemli değil. Şimdi Microsoft'un sitesinden Windows Media Creation indirin.Eski bilgisayarda windows 10 var ve lisanslı değil. Oyuzden ise yaramaz değil mi
TamamdirEski bilgisayarda lisans önemli değil. Şimdi Microsoft'un sitesinden Windows Media Creation indirin.
İndirildimi?Tamamdir
İndirdim ancak USB bulamiyorum siz devamını söylerseniz benim için çok güzel olur şimdiden tesekkurlerİndirildimi?
USB olmadan devam edemeyiz.İndirdim ancak USB bulamiyorum siz devamını söylerseniz benim için çok güzel olur şimdiden tesekkurler