Neler Yeni

Çözüldü✓ Please select boot device nasil çözülür

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
usb yi formatlayın ilk önce eğer laptopsa sen kurma kanka belki zorlanabilirsin m2ssd driverı gerekicek kurması biraz zahmetli en iyisi servisine götür ve orda kurdur

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Qwerty1029384756

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Tekin Ayber
Ben de eski bilgisayarımda m2 ssd ye gayet güzel windows kurmuştum, hiç bir sürücü istememişti ..? Yanlış bilgi mi yoksa win 11 için mi? çünkü ben win 11 sadece deneme amacıyla kurdum ama eskiye değil yenisine... o da beğenmedim kaldırdım, sildim tamamen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
Gerekmiyor genellikle.

Şimdi Media Creation Tools'u açın ve Flash Belleği seçerek indirin.
farkettiysen arkadaşımızın attığı fotoğraftada m2ssd yi görmemiş ve saçma birşeyi göstermiş yani m2ssd driverı büyük ihtimalle kurulu değildir eğer tek usb si varsa windows boot ekranına girdikten sonra usb yi söküp diğer bilgisayardan m2ssd driverını yükleyip tekrar pc ye bağlayıp driver yükle bölümünden bir daha m2ssd driverını yüklemekle uğraşıcaktır ve bazen çok sağlıklı olmayabilir bir anda boot ekranıda kapanabilir usb yi sökünce
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman bana neden gerekmedi?
demekki cihazın freedos değildi veya m2ssd driverı kurulu gelmiştir

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Qwerty1029384756
farkettiysen arkadaşımızın attığı fotoğraftada m2ssd yi görmemiş ve saçma birşeyi göstermiş yani m2ssd driverı büyük ihtimalle kurulu değildir eğer tek usb si varsa windows boot ekranına girdikten sonra usb yi söküp diğer bilgisayardan m2ssd driverını yükleyip tekrar pc ye bağlayıp driver yükle bölümünden bir daha m2ssd driverını yüklemekle uğraşıcaktır ve bazen çok sağlıklı olmayabilir bir anda boot ekranıda kapanabilir usb yi sökünce
İntel 11.nesilde böyle sıkıntı vardı millet rahatça driveri ile kuruyordu.

demekki cihazın freedos değildi veya m2ssd driverı kurulu gelmiştir
BIOS denen bir şey var orada tüm bileşenleri algılıyor. Freedos olarak aldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
11. nesilde evet genelde böyleydi ama acer nitro 5 rtx4050 i5 12500h lı versiyonu kullanıyorum ilk kurulumda m2ssd driverı istedi kankam ama siz yinede deneyin belki kurulu geliyor olabilir bazen görmüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
b

BIOS denen bir şey var orada tüm bileşenleri algılıyor. Freedos olarak aldım.
biosta görüyor zaten makinede görmüyor bios anakartın menüsü sen kurarken anakarta kurmuyosunki sonuçta diske kuruyosun

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Qwerty1029384756
11. nesilde evet genelde böyleydi ama acer nitro 5 rtx4050 i5 12500h lı versiyonu kullanıyorum ilk kurulumda m2ssd driverı istedi kankam ama siz yinede deneyin belki kurulu geliyor olabilir bazen görmüyor
O işler öyle işlemiyor. BIOS algılamazsa Windows hiç algılamaz. Boot Menüsünde ise M2 SSD gözükmedi çünkü içi boş. Boot dosyası olmadığından gözükmedi.

Top Bottom