Neler Yeni

PMYO DENİLDİĞİ KADAR TORPİL VE MÜLAKAT ZORLUĞU VARMI.

Musti0.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Musti0.
Ben 9. siniftan beridir pmyo düşünüyorum şu an 11.sinifim ve bayağı istiyorum ama son zamanlarda hep boş ver olmaz çok torpil var mulakatta elenirsin gibi duyumlar alip duruyorum internette her yeri araştırdım kimi var diyor kimi var ama cok az diyor torpil için.

Meslekten soğumak üzereyim bu konu hakkindaki düşüncelerinizi alabilir miyim?

Veya polis olan arkadaşımız varsa bilgi verbilir mi?

Sirf daha atletik olayim diye 5 aydir spora gidip sağlıklı besleniyorum ve birazda sayesinde vücut bile yaptım

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Arda Gezer
Ben 9. siniftan beridir pmyo düşünüyorum şu an 11.sinifim ve bayağı istiyorum ama son zamanlarda hep boş ver olmaz çok torpil var mulakatta elenirsin gibi duyumlar alip duruyorum internette her yeri araştırdım kimi var diyor kimi var ama cok az diyor torpil için.

Meslekten soğumak üzereyim bu konu hakkindaki düşüncelerinizi alabilir miyim?

Veya polis olan arkadaşımız varsa bilgi verbilir mi?

Sirf daha atletik olayim diye 5 aydir spora gidip sağlıklı besleniyorum ve birazda sayesinde vücut bile yaptım
Abartıldığı kadar torpil yok ama torpil şuan ülkemizdeki her devlet kurumunda olduğu gibi mevcut
Şansınızı denemenizi öneririm

TYT-AYT sınavlarında bile torpil yapıyorlar polis okullarında mı yapmayacaklar bu şekilde düşünün :)
Şansınızı deneyin

Bura.K

80+ Silver
Torpil var.

Bir akrabam atanamamıştı, ne yaparsa yapsın olmuyordu. En son çareyi AKP Gençli Kollarında buldu ve girdiği anda atandı :D Bu arada 0 abartma. Girdikten 2-3 gün sonra atamasını yaptılar hatta geç bile sürdü denilebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,459
Üyeler
164,674
Son üye
zeei
Top Bottom