PMYO Sağlık > Göz Kusurları

Oisan

80+
Reaksiyon skoru
16
25 temmuz 5 ağustos arasında pmyo başvuruları yapılabiliyor.
pmyo şartlarını karşılıyorum(göz dışında endişem yok)
gözlük kullanıyorum
göz numaramı bilmiyorum ve bu süredede öğrenmem mümkün değil gibi başvuru yapmadan önce evde test edebileceğim taktik vs. varmı 6" telefon 15.6" pc var elimde.
miyopum astigmat 0.75 sanırım.

Özel bir hastaneye gidip
200-300 lira bayılıp 15 dakika içerisinde öğrenebilirsin,
Goz kusurlarını.

Özel bir hastaneye gidip
200-300 lira bayılıp 15 dakika içerisinde öğrenebilirsin,
Goz kusurlarını.
acile gitmeyi düşünüyorum ek olarak göz damlası ne işe yarıyor?
yeni gözlük aldım
doktor bey çok ilgili olduğu için!
hiçbir şey bilmiyorum.

Ön sağlıkta belirli mesafedeki harfleri sordukları klasik test yapılır ama sonrasında genel sağlık kontrolünde kesinlikle çıkar göz durumunuz. Bu yüzden boşa başvuru yapıp mülakat için para harcamadan özel veya devlette göz muayenesi olun.

gözlük kullanıyorum
göz numaramı bilmiyorum ve bu süredede öğrenmem mümkün değil gibi başvuru yapmadan önce evde test edebileceğim taktik vs. varmı 6" telefon 15.6" pc var elimde.
Küçük numaralara takılmıyor ben lensli bir şekilde sınava girmiştim. Genel sağlık raporu alman gerekiyor orada iki gözün toplam değeri var 4'tü sanırım onu geçmemesi şart kazandıktan sonraki süreçte çizdirebilirdin.

Kazandıktan sonraki süreçte çizdirirsin.Renk körlüğü vs anlamında bir denetim oluyor.Renk koru değilsen geçersin merak etme.

gözlük kullanıyorum
Acile gelme boş yere. Zaten ağzına kadar dolu. Şu şekilde yapabilirsin: Devlet hastanesine git göz ölçümü yaptır. Zaten her göz doktoruna gidecek göz ölçümü yaptırıyor. Benim gittiğim devlet hastanesi çok dolu olduğu için direk banka sırası gibi göz ölçümü yapılan yerden sıra alıyorsun.

İki göz toplam 4'ü geçmemesi gerekiyor sanrıım bazı yerlerde de miyop astigmat ile maksimum -2 hipermetrop astigmat ile maksimum +1 yazıyor hangi bilgi doğru bilemiyorum doktor söyler.

Aynen kimse bakmıyor bile randevun var mı yok mu.Gidip göz ölçümü yerinden sıra aliyom veya kapısında bekliyorsun.Git ordan olctur kağıdı al internetten bakarsın kağıdın nasıl okunduguna

miyop 1.25 1.5
astigmat 0.75
olabilir
stajdayım müdürden izin alabilirsem öğle arasından sonra gideyim hastaneye
ayrıca hepinize teşekkür ederim

miyop 1.25 1.5
astigmat 0.75
olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

stajdayım müdürden izin alabilirsem öğle arasından sonra gideyim hastaneye
Elerler yüksek ihtimal :/ -2'yi geçmemesi gerekiyor astigmat ile beraber.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,867
Üyeler
184,695
Son üye
cJwinx
Geri