PNY Marka 5070Ti alınır mı? Yardım

Reaksiyon skoru
8

Arkadaşlar bu sistem üzerinde ki parçalar hakkında bilgisi olan ve yapılması gereken ekleme çıkarma (kalite fiyat performans) konusunda yardımcı olabilecek var ?
(Bilgisayar sadece oyun amaçlı kullanılacaktır.)
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Alınır ama 2 saat gaming gecesini bekle

cooler master yapıp alınır mı sizce geçen hafta almadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu sistemdeki en iyi özelleştirmeler ne bir de bilgisi olanlar yazabilir mi?

Son düzenleme:
Bende aynısını bekliyorum sanırım anakart, kasa ve soğutucu değişse yetiyor

böyle nasıldır? anakart seçimi nasıl? anakart ve işlemci (sıvı) soğutucu tarafındaki seçimler mantıklı mı yoksa daha iyisi var mı özelleştirme sekmesinde? hocam bir de ssdyi dramli almaya dikkat edin daha hızlı yada performanslı diye biliyorum
1758303417145.webp

Valla yardım eden olursa ortak biseyler yapıp alalım bende pek fazla anlamıyorum

Valla yardım eden olursa ortak biseyler yapıp alalım bende pek fazla anlamıyorum
hocam asus prime anakartın VRM soğutması diğerlerinden daha zayıf diye biliyorum 7800x3d için yada ileride işlemci almaya gerek duyarsanız eğer zayıf kalabilir. bitfenix psu güven vermedi bana o yüzden cooler master seçtim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

böyle nasıldır? anakart seçimi nasıl? anakart ve işlemci (sıvı) soğutucu tarafındaki seçimler mantıklı mı yoksa daha iyisi var mı özelleştirme sekmesinde? hocam bir de ssdyi dramli almaya dikkat edin daha hızlı yada performanslı diye biliyorum
Alıntıyı görüntüle
saat 10a kadar şu konfigürasyon ya da ne olması gerektiği hakkında detaylı bilgi verebilen varsa çok mutlu oluruz 2 kişi adına

Son düzenleme:
Kesinlikle bilgisi olan yardım ederse çok duacı oluruz :) f/o özelleştirmeler tercihimdir

Bu şekilde ne diyorsun hocam

Ekler

• IMG_20250919_211813.webp
    IMG_20250919_211813.webp
    88.4 KB · Hit: 26
Geri