Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Pny Rtx 3060 6600 TL! ( EKRAN KARTI YERİNE OYUNCAK GÖNDERİLDİ)

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Cidden çok kaliteli bir site. Bir de Trendyola bakın Bundan yaklaşık 6ay önce Airdots pro sipariş etmiştim bana çakma iğrenç bir Airdots 3 yolladılar kutusunun üstünde Airdots pro yazıyor fatura Airdots 3 saçma sapan bir şey yolladılar. Birkaç gün sonra geri iade verdim ve iademi reddettiler tekrar satışa uygun değilmiş Trendyol desteğe durumumu yazdım ve bana şöyle bir cevap verdiler "ÜRÜNÜ AÇTINIZ MI" açmadan içindekini nasıl bilebilirim diye cevap verdim ve bana ürünü açtıysanız yapabileceğimiz bir şey yok dediler o zamandan beri Trendyoldan hiçbir şey almadım hiçbir şey de almayacağım.
Dostum thh'ye başvursaydınız böyle bir mağduriyet akıl alır gibi değil

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
En azından taahhüt ettikleri oyun deneyimini sunmuşlar :))

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
MİBSVİBE satıcısından alanlar bu sorunu yaşamış, DFS Bilgisayar satıcısı ile alakası yok bu durumun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

orada satışı yapan site hepsiburadaydı
amazondan alsaydınız bari
Satıcısı Hepsiburada olmadığı sürece site önemli değil, sahte/farklı ürün gönderen satıcı Amazon üzerinden de gönderir Hepsiburada üzerinden de gönderir.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Caner Karaca
sahte/farklı ürün gönderen satıcı Amazon üzerinden de gönderir Hepsiburada üzerinden de gönderir.
gönderir göndermesine de Amazon yanlışlık için özür diler, iadesini anında yapar, satıcıya da cezasını keser. Hepsiburada, Trendyol'da destekte kutuyu açtıysan ürün 2. ele düşmüş demektir deyip iade kabul etmiyor. İade de tamamen satıcının inisiyatifinde. Ben de trendyoldan ucuz bir oyun kolu almıştım Polosmart'ın PS4 replikası bir kolu. Bilinçsiz bir şekilde gelen kol bozuk çıkınca iade edip tekrar bir tane daha aldım ve iadem reddedilmişti paketi açıldığı için. Elimde 2 tane kol oldu ve param gitti. Üstelik birisi bozuktu. Aylar boyunca uğraştım. Trendyol destek ile yazıştım, satıcıya mail üzerinden ulaştım, MNG kargonun kapısına en az 5 kez gitmişimdir. En son sanırsam satıcı firmanın müdürü inisiyatifli adammış, benden haberi olmuş mail yağmuruna tutunca bunları, bizzat ilgileneceğim deyip iadeyi kabul etti. Aylar sonra aldım para iademi. Bu arada 2. aldığım kolun da yavaş yavaş joysticklerinin hassasiyeti gitti ama gerçekten de 150₺ için orijinal PS4 koluyla neredeyse kalite açısından bir farkı yok. Tebrik ediyorum firmayı buradan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Batuhan Aslan
para iadesi isterseniz yatar dolandırılma olayı yok

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
MİBSVİBE satıcısından alanlar bu sorunu yaşamış, DFS Bilgisayar satıcısı ile alakası yok bu durumun.

Satıcısı Hepsiburada olmadığı sürece site önemli değil, sahte/farklı ürün gönderen satıcı Amazon üzerinden de gönderir Hepsiburada üzerinden de gönderir.
Peki hangi firma daha hızlı yardımcı oluyor? En az 1 hafta 10 gün mağdur olmak mı güzel? Yoksa bazen 24 saat , bazen birkaç günde paranı geri veren amazon mu güzel?

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Hakan Arıkan
Kahkaha attım oyuncak mı göndermişler hahahaha.

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
, bazen birkaç günde paranı geri veren amazon mu güzel?
O sadece Amazonun kendi sattığı ürünlerde geçerli, araya bir x satıcısı girince önce satıcı ile muhattap oluyorsun. Eğer satıcı kabul etmezse araya site giriyor ki süreç yine uzamış oluyor.

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

logan53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Mücahit Saklı
İade onaylandı para geri geldi. Satıcıyı arayıp baskı yaptım ve biraz üstü kapalı tehdit ettim. Çünkü bilerek ağır davranıyordu. Haketti bunları.
Böyle bir şey sizinde başınıza gelirse baskı kurun arkadaşlar.

ARDELENO

80+ Bronze
Amazon üzerinden kimse sahte ürün gönderemez. Amazonda mağaza açmak öyle trendyoldaki kadar kolay değil. Orijinal olduğuna dair belgeleri ve satın alım faturalarını amazona göstermen lazım. Trendyolda mağaza açmak instagram hesabı açmak gibi önüne gelen açıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Batuhan Aslan
İade onaylandı para geri geldi. Satıcıyı arayıp baskı yaptım ve biraz üstü kapalı tehdit ettim. Çünkü bilerek ağır davranıyordu. Haketti bunları.
Böyle bir şey sizinde başınıza gelirse baskı kurun arkadaşlar.
hocam ne yaptınız banada ürünü yollamayıp para iadesi yaptılar şaka gibi zamanımız gitti o kadar

logan53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Mücahit Saklı
hocam ne yaptınız banada ürünü yollamayıp para iadesi yaptılar şaka gibi zamanımız gitti o kadar
Hocam adamda ekran kartı falan yok. Dolandırıcıydı. Canlı desteğe bağlanın ve mağdur olduğunuzu, zamanınızın gittiğini vs. söyleyin. Ben böyle yaptım bana " Müşteri Memnuniyeti" kapsamında alt limitsiz 300 TL kupon verdiler.

Kısa günün kârı oldu benim için. Zamanına değdi

Top Bottom