babapro21
80+ Bronze
Pardon n11 de 8500 ama bu kartlarda da sıkıntı çıkacak gibi durmuyor fiyatı baya ilgimi çekti Hayırlısı olsun.
Bence Kutulu almak daha mantıklı...
Pardon n11 de 8500 ama bu kartlarda da sıkıntı çıkacak gibi durmuyor fiyatı baya ilgimi çekti Hayırlısı olsun.
Ben almayı düşünüyorum hocam açıkcasıAlan var mı bu ürünü?
İşin özünde evet sorun değil kutusu zaten sordum farklı bir ekran kartı kutusuna koyup yolluyorlarmış (orda toplanan sistemlerden çıkan kutular) yani dış kutu değil iç kutu.Kutunun bir hayrı yok o kadar kart aldım sattım inan kutusu olsun olmasın farketmez kart sorunsuz temiz olsun da gerisi önemli değil yani
Ama bunu sorun edenler çok kutuyu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben almayı düşünüyorum hocam açıkcası
Elbette fakat taksit yapan siteler de en ucuz 8500 dan başlıyor kutu için o kadar fark verilir mi bilmiyorum.Bence Kutulu almak daha mantıklı...
Anladım hocamİşin özünde evet sorun değil kutusu zaten sordum farklı bir ekran kartı kutusuna koyup yolluyorlarmış (orda toplanan sistemlerden çıkan kutular) yani dış kutu değil iç kutu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Elbette fakat taksit yapan siteler de en ucuz 8500 dan başlıyor kutu için o kadar fark verilir mi bilmiyorum.
3060 ı aldım gitti vallaha hocam fiyat güzel birde 30 tl lik kupon vardı kar kardırArkadaşlar iki yıl önce bu satıcıdan 2 adet so-dimm ram almıştım tr pazarında yoktu o da kutusuzdu ama sorunsuz bir deneyim yaşadım kendi sitesinden almıştım
Keske 3060Ti veya 6600Xr alaydın 3060 i kulllandim berbats3060 ı aldım gitti vallaha hocam fiyat güzel birde 30 TL lik kupon vardı kar kardır
Mining deki 2060 ın yerine aldım hocam nvidia mining konusunda daha başarılı yoksa amd tercih edicektimKeske 3060Ti veya 6600Xr alaydın 3060 i kulllandim berbats
Ben iki kartı da kullandım 6600xt rezalet hissettirdi bana oyun deneyimi olarak efektler olsun canlılık olsun rezaletti.Keske 3060Ti veya 6600Xr alaydın 3060 i kulllandim berbats
6600 bilemem ama hem 6700 hem 6900 XT kullandim hepsude canavar gibiydi.Ben iki kartı da kullandım 6600xt rezalet hissettirdi bana oyun deneyimi olarak efektler olsun canlılık olsun rezaletti.
Çamur atmalık değil powercolor gibi çok sevdiğim firmalar dolayısı ile firmaya istesem de uzak duramıyorum god of War falan oynarsanız rezalet efektleri görebilirsiniz (Küçük bir ihtimal belki sorun benim kartta da olabilir vuruş efektlerini atarsanız onaylayabilirim) nvidia gpular da durum kesinlikle öyle değil. Vibrance kesinlikle nvidia da ki gibi orantılı da gelmiyor göze. Zaten kartlarla sadece oyun oynayan biri değilim öyle olsam çok takılmam amd alırım ama 3d render yönünde amd fos.6600 bilemem ama hem 6700 hem 6900 XT kullandim hepsude canavar gibiydi.
Ama 3060, 2060 in 10-15Fps üstü olan vos bi cihaz ve görüntü ayarlaeini kebdin ayarlayabilirsin çamur atma!!