Neler Yeni

PNY RTX 3060 7667 TL

ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Kutunun bir hayrı yok o kadar kart aldım sattım inan kutusu olsun olmasın farketmez kart sorunsuz temiz olsun da gerisi önemli değil yani
Ama bunu sorun edenler çok kutuyu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alan var mı bu ürünü?
Ben almayı düşünüyorum hocam açıkcası

Silinsin

80+ Silver
Kutunun bir hayrı yok o kadar kart aldım sattım inan kutusu olsun olmasın farketmez kart sorunsuz temiz olsun da gerisi önemli değil yani
Ama bunu sorun edenler çok kutuyu

Ben almayı düşünüyorum hocam açıkcası
İşin özünde evet sorun değil kutusu zaten sordum farklı bir ekran kartı kutusuna koyup yolluyorlarmış (orda toplanan sistemlerden çıkan kutular) yani dış kutu değil iç kutu.

Bence Kutulu almak daha mantıklı...
Elbette fakat taksit yapan siteler de en ucuz 8500 dan başlıyor kutu için o kadar fark verilir mi bilmiyorum.

ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈

80+ Gold
İşin özünde evet sorun değil kutusu zaten sordum farklı bir ekran kartı kutusuna koyup yolluyorlarmış (orda toplanan sistemlerden çıkan kutular) yani dış kutu değil iç kutu.

Elbette fakat taksit yapan siteler de en ucuz 8500 dan başlıyor kutu için o kadar fark verilir mi bilmiyorum.
Anladım hocam
Bence verilmez hocam kutu için o kadar 8500 nerdee 7600 nerde
Garantisi varsa sorun yok

lyhness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Mehmet
Arkadaşlar iki yıl önce bu satıcıdan 2 adet so-dimm ram almıştım tr pazarında yoktu o da kutusuzdu ama sorunsuz bir deneyim yaşadım kendi sitesinden almıştım

ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈

80+ Gold
Arkadaşlar iki yıl önce bu satıcıdan 2 adet so-dimm ram almıştım tr pazarında yoktu o da kutusuzdu ama sorunsuz bir deneyim yaşadım kendi sitesinden almıştım
3060 ı aldım gitti vallaha hocam fiyat güzel birde 30 tl lik kupon vardı kar kardır 😁

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,142
İsim
Burak Karadağ
Abdullah Hacıgül'ün bunun incelemesini yapması çok iyi olur

duch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ömer Peker
oem olmasının bir sakıncası yok, belki satarken zorlanırsın ama onun dışında kartın sağlıklı olup olmadığı daha önemli

babapro21

80+ Bronze
Ben iki kartı da kullandım 6600xt rezalet hissettirdi bana oyun deneyimi olarak efektler olsun canlılık olsun rezaletti.
🤣🤣 6600 bilemem ama hem 6700 hem 6900 XT kullandim hepsude canavar gibiydi.
Ama 3060, 2060 in 10-15Fps üstü olan vos bi cihaz ve görüntü ayarlaeini kebdin ayarlayabilirsin çamur atma!!

Silinsin

80+ Silver
🤣🤣 6600 bilemem ama hem 6700 hem 6900 XT kullandim hepsude canavar gibiydi.
Ama 3060, 2060 in 10-15Fps üstü olan vos bi cihaz ve görüntü ayarlaeini kebdin ayarlayabilirsin çamur atma!!
Çamur atmalık değil powercolor gibi çok sevdiğim firmalar dolayısı ile firmaya istesem de uzak duramıyorum god of War falan oynarsanız rezalet efektleri görebilirsiniz (Küçük bir ihtimal belki sorun benim kartta da olabilir vuruş efektlerini atarsanız onaylayabilirim) nvidia gpular da durum kesinlikle öyle değil. Vibrance kesinlikle nvidia da ki gibi orantılı da gelmiyor göze. Zaten kartlarla sadece oyun oynayan biri değilim öyle olsam çok takılmam amd alırım ama 3d render yönünde amd fos.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,360
Üyeler
164,826
Son üye
ssdyardim
Top Bottom