Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Pny Rtx 3060 6600 TL! ( EKRAN KARTI YERİNE OYUNCAK GÖNDERİLDİ)

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Bu bizim başımıza da geldi. Trendyolda kendi ürünümüzü satıyorduk, ÷100 pamuk fıstık gibi tişörtlerdi, internet mafyası gelip 100 liraya satılan ve bizden başka kimsede olmayan kendi ürünümüzün altına 20-25 liradan 4-5 farklı şirket adıyla gelip girdi ve millete dümdüz dandik tişört yolladı. Bizi telefonla arayıp öteki başka ürün listelerinden çekilmemizi istediler, yoksa batırırız dediler. Böyle olunca ürünün puanını düşürdüler, dünya kadar kötü yorum attırdılar ve trenyolu her gün arayarak 3 ayda ancak trendyol adamların trendyol şirket hesaplarını kapattı, fakat zaten işi gücü olmayan adamların adına açıldığı için adamlar mafyacılığa devam. Peki bu üç ay içerisinde ne oldu, kira elektrik vesaire masraflarımızı ödeyemediğimiz için battık ve borçlarımızı ödeyemedik. Burası Türkiye arkadaşlar, namı diğer muz cumhuriyeti. Arkada neler dönüyor bilememe ihtimaliniz var. Gaming gen mağaza açıyor 3 aya soyuluyor. Oyuncak alan arkadaşlar satıcılara biraz daha dikkat etsin
Geçmiş olsun hocam ülkeden o kadar soğudum ki anlatamam

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,367
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Can...

80+ Platinum

Her ne kadar fiyatindan dolayı nvidia tercih etmesemde edenler için tercih edilebilir.
Altında ki kuponla beraber 6600 TL oluyor
Harbiden yorumlarını okudum adama oyuncak gönderilmiş ne kadar doğru bilmiyorum ama

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
Cidden Trendyol'dan elektronik hiçbir şey alınmaz desteğe yazdığın zaman kutusunu açtınız mı diye sorarlar biraz daha fazla verin hepsi burada gibi sitelerden söyleyin eşeğinizi sağlam kazığa bağlayın.

Silinsin

80+ Silver
Cidden Trendyol'dan elektronik hiçbir şey alınmaz desteğe yazdığın zaman kutusunu açtınız mı diye sorarlar biraz daha fazla verin hepsi burada gibi sitelerden söyleyin eşeğinizi sağlam kazığa bağlayın.
Hepsiburada da aynı halt açılmış elektronikte de red kabul etmiyor kişiye özel adreslenen bir öğe olmasa da. Trendyol da satıcıya sor kısmından denemek için izin alıp yazılı onay alırsanız iade reddetseler bile trendyol iade reddine red talebi açıyor. Ben Hepsiburada dan iade ettim diyorsanız satıcı insiyatif almıştır.

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
Hepsiburada da aynı halt açılmış elektronikte de red kabul etmiyor kişiye özel adreslenen bir öğe olmasa da.
Ben Hepsiburada da hiç sorun yaşamadım ama doğrudur. En güvenilir site Amazon'dur oradan rahatça sipariş edebilirsiniz.

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
Evet amazon cidden iyi.
Hocam arkadaş Amazon'dan RX 6500 XT almıştı performansını beğenmedi ertesi gün geri iade verdi ve mağaza ürün ikinci ele düştüğü için paranın tamamını göndermedi Amazona yazdı Amazon paranın geri kalanını yolladı ve gerekeni yaptı cidden müşterilere çok değer veriyor.

ARDELENO

80+ Bronze
Hocam arkadaş Amazon'dan RX 6500 XT almıştı performansını beğenmedi ertesi gün geri iade verdi ve mağaza ürün ikinci ele düştüğü için paranın tamamını göndermedi Amazona yazdı Amazon paranın geri kalanını yolladı ve gerekeni yaptı cidden müşterilere çok değer veriyor.
Amazon harbi babacan ya. Geçen el yayı aldım ertesi gün kırıldı. Amazon müşteri hizmetlerine söyledim ürün sizde kalsın parayı iade edelim dediler. Başka bir ürün aldım ertesi gün teslim yazıyordu. 2 gün geçti ürün gelmedi ben de amazonu aradım prime ücretini hediye çeki olarak gönderdiler. Bir kere evden almalı iade yapacaktım aramex kargo 3 hafta almaya gelmediler amazon ile konuştum ürün kalsın sizde ücreti iade ettik dediler. Anlat anlat bitmiyor. Geçen hafta bir iade yapacaktım önüme anket çıktı ankete cevap verin ürün sizde kalsın parayı iade edelim dediler :D (Bu ürün max 20-30 liralik ürünler bu arada yüksek mebla ürünler değil.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,390
Üyeler
164,832
Son üye
T4mer
Top Bottom