Neler Yeni

❌İndirim Bitti! PNY RTX 4070 Ti XLR8 🔥🔥20600 TL🔥🔥

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
mihi
Bu böyle bilgisayardan soğutur. İade etmek lazım.
Maalesef öyle. inanılmaz demoralize etti beni. Çok canım sıkıldı. Ufak bi coil whine olsaydı sorun olmazdı da bu bildiğin güvenlik alarmı gibi bağırıyor. Azalma ihtimali var mıdır bilmiyorum. Çok hayal kırıklığına uğradım.

SadeceSeyf

80+ Gold
Maalesef öyle. inanılmaz demoralize etti beni. Çok canım sıkıldı. Ufak bi coil whine olsaydı sorun olmazdı da bu bildiğin güvenlik alarmı gibi bağırıyor. Azalma ihtimali var mıdır bilmiyorum. Çok hayal kırıklığına uğradım.
Azalmaz bence iade et

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,752
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Videoları ekledim. Yok biyle bir CW. Kasada resmen şenlik var, şampiyonluk kutlamaları yapılıyor kasada :D
Geçmiş olsun dostum, iade yerine değişim falan talep et bence belki diğerlerinde şansın yaver gider.

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
https://steamcommunity.com/id/YamoimaTR/
Discord
Yamoima#1664
Videoları ekledim. Yok biyle bir CW. Kasada resmen şenlik var, şampiyonluk kutlamaları yapılıyor kasada :D
Cidden baya fazlaymış, aldığınız yer ile iletişime geçip değişim talep edin. Umarım yardımcı olurlar.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
mehmet ali oğuz
Kardeşim PNY 4070ti aldıkda bizde böyle bir ses çıkmadı bu nasıl bir CW seviyesi Rog da bile duymadım kayış sesi cıkıyo karttan :( Bizim kartlardaki cw kulak dayayınca duyuluyor bence servis hakkını kullan. PNY markasının servis süreci nasıldır hiç bilmiyorum geçmiş olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

satın alanlar kart nasıl genel olarak cw, ısı, performans vs?
ısı değerleri %30 fan devri ile 55 58 arası oyunlarda stabil furmark da %36 fan devri ile 61 geçmedi. Havalar ısındı birde . CW seviyesi azaldı bende kapağı kapalı iken duyulmuyor açınca dikkat edince duyuluyor. Bayağı büyük bir GPU kalın okkalı yazılımı da kullanışlı hoşuma gitti.
Kartı incelerken pompadan ses gelmeye başladı servise göndersem mi bilemedim msi mpg k240 :S

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
mihi
Kardeşim PNY 4070ti aldıkda bizde böyle bir ses çıkmadı bu nasıl bir CW seviyesi Rog da bile duymadım kayış sesi cıkıyo karttan :( Bizim kartlardaki cw kulak dayayınca duyuluyor bence servis hakkını kullan. PNY markasının servis süreci nasıldır hiç bilmiyorum geçmiş olsun.

ısı değerleri %30 fan devri ile 55 58 arası oyunlarda stabil furmark da %36 fan devri ile 61 geçmedi. Havalar ısındı birde . CW seviyesi azaldı bende kapağı kapalı iken duyulmuyor açınca dikkat edince duyuluyor. Bayağı büyük bir GPU kalın okkalı yazılımı da kullanışlı hoşuma gitti.
Kartı incelerken pompadan ses gelmeye başladı servise göndersem mi bilemedim msi mpg k240 :S
teşekkürler ben de çok şaşırdım. cw bekliyordum ama böylesini videolarda bile görmedim. Şu aralar sürekli test yapıyorum ama tekrarlayamadım bu kadar yüksek sesi. Ama cw devam ediyor tabi. Daha çok 1. videodaki gibi. Önceki testlerden birinde yapmıştı onu bulacam tekrar.

firmaya atsam maili kartı çağırıp incelemeye alırlar o derece :D

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
mehmet ali oğuz
teşekkürler ben de çok şaşırdım. cw bekliyordum ama böylesini videolarda bile görmedim. Şu aralar sürekli test yapıyorum ama tekrarlayamadım bu kadar yüksek sesi. Ama cw devam ediyor tabi. Daha çok 1. videodaki gibi. Önceki testlerden birinde yapmıştı onu bulacam tekrar.

firmaya atsam maili kartı çağırıp incelemeye alırlar o derece :D
Nereden satın almıştınız. Direk servise yönlendirir garantisi boğaziçi firması ama servisi nere bakıyor o önemli tabi ki gönder hakkını ara gereksiz fazla. :S

Maethril_

80+ Bronze

Hocam %36 fanda 61 derece ne ya. Bizim tufta %70 de 75 derece olsun anca.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
mehmet ali oğuz
Kardeşim kart zaten suprim x rog serileri dengi tuf felan kıyaslanmaz tuf da kullandım yüksek fan devri sesi kafa ütülüyor ve hala sıcak :( oyuna giriyorsun %30 fan devri geçmiyor 55 58 derece stabil 4 5 saat hiç değişmiyor %100 fan açtım 50 derece altına düştü :D %100 fan seside tatmin edici egzantirik bir ses cıkmıyor :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
mihi
Ben 4080 den CW harici çok memnun kaldım. Tüm furmark testlerini denedim resmen. x8 MSAA full hd testlerde vs %30 fanda 57 derecedeyd full. Stress testlerinde vs 60 dereceyi geçtiğini görmedim.

Nereden satın almıştınız. Direk servise yönlendirir garantisi boğaziçi firması ama servisi nere bakıyor o önemli tabi ki gönder hakkını ara gereksiz fazla. :S
Tekramarketten almıştım. yok bu sekıdle bırakmam. Sadece 1 gün vs ful ltestlerle geçirecem bakalım. Sonra firmayla gorusurum zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Dax Saz
Son zamanlarda aldığım 3 değişik marka ve model kartın hepsinde CW vardı. Çok da takılmamak gerek diye düşünüyorum. Sonuçta zararı olan bir şey değil. Çok yüksek FPS değerlerinde yapıyor hepsi. Ya da ben yapmayanı görmedim. Yüksek çözünürlük ve yüksek kalite ayarlarında oynadığım için, FPS'nin öyle aşırı yükselememesi nedeniyle, beni pek etkilemiyor açıkçası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,618
Üyeler
161,102
Son üye
lGeneralWTl
Top Bottom