R3b311i0n_01
80+ Bronze
silindi
Son düzenleme:
Maalesef öyle. inanılmaz demoralize etti beni. Çok canım sıkıldı. Ufak bi coil whine olsaydı sorun olmazdı da bu bildiğin güvenlik alarmı gibi bağırıyor. Azalma ihtimali var mıdır bilmiyorum. Çok hayal kırıklığına uğradım.Bu böyle bilgisayardan soğutur. İade etmek lazım.
Azalmaz bence iade etMaalesef öyle. inanılmaz demoralize etti beni. Çok canım sıkıldı. Ufak bi coil whine olsaydı sorun olmazdı da bu bildiğin güvenlik alarmı gibi bağırıyor. Azalma ihtimali var mıdır bilmiyorum. Çok hayal kırıklığına uğradım.
Geçmiş olsun dostum, iade yerine değişim falan talep et bence belki diğerlerinde şansın yaver gider.Videoları ekledim. Yok biyle bir CW. Kasada resmen şenlik var, şampiyonluk kutlamaları yapılıyor kasada
Cidden baya fazlaymış, aldığınız yer ile iletişime geçip değişim talep edin. Umarım yardımcı olurlar.Videoları ekledim. Yok biyle bir CW. Kasada resmen şenlik var, şampiyonluk kutlamaları yapılıyor kasada
ısı değerleri %30 fan devri ile 55 58 arası oyunlarda stabil furmark da %36 fan devri ile 61 geçmedi. Havalar ısındı birde . CW seviyesi azaldı bende kapağı kapalı iken duyulmuyor açınca dikkat edince duyuluyor. Bayağı büyük bir GPU kalın okkalı yazılımı da kullanışlı hoşuma gitti.satın alanlar kart nasıl genel olarak cw, ısı, performans vs?
teşekkürler ben de çok şaşırdım. cw bekliyordum ama böylesini videolarda bile görmedim. Şu aralar sürekli test yapıyorum ama tekrarlayamadım bu kadar yüksek sesi. Ama cw devam ediyor tabi. Daha çok 1. videodaki gibi. Önceki testlerden birinde yapmıştı onu bulacam tekrar.Kardeşim PNY 4070ti aldıkda bizde böyle bir ses çıkmadı bu nasıl bir CW seviyesi Rog da bile duymadım kayış sesi cıkıyo karttan Bizim kartlardaki cw kulak dayayınca duyuluyor bence servis hakkını kullan. PNY markasının servis süreci nasıldır hiç bilmiyorum geçmiş olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ısı değerleri %30 fan devri ile 55 58 arası oyunlarda stabil furmark da %36 fan devri ile 61 geçmedi. Havalar ısındı birde . CW seviyesi azaldı bende kapağı kapalı iken duyulmuyor açınca dikkat edince duyuluyor. Bayağı büyük bir GPU kalın okkalı yazılımı da kullanışlı hoşuma gitti.
Kartı incelerken pompadan ses gelmeye başladı servise göndersem mi bilemedim msi mpg k240 :S
Hızlı Video Yükle — İzle — WhatsApp Video 2023-06-03 at 13.55.18.mp4
video.hizliresim.com
Nereden satın almıştınız. Direk servise yönlendirir garantisi boğaziçi firması ama servisi nere bakıyor o önemli tabi ki gönder hakkını ara gereksiz fazla. :Steşekkürler ben de çok şaşırdım. cw bekliyordum ama böylesini videolarda bile görmedim. Şu aralar sürekli test yapıyorum ama tekrarlayamadım bu kadar yüksek sesi. Ama cw devam ediyor tabi. Daha çok 1. videodaki gibi. Önceki testlerden birinde yapmıştı onu bulacam tekrar.
firmaya atsam maili kartı çağırıp incelemeye alırlar o derece
Hocam %36 fanda 61 derece ne ya. Bizim tufta %70 de 75 derece olsun anca.Kardeşim PNY 4070ti aldıkda bizde böyle bir ses çıkmadı bu nasıl bir CW seviyesi Rog da bile duymadım kayış sesi cıkıyo karttan Bizim kartlardaki cw kulak dayayınca duyuluyor bence servis hakkını kullan. PNY markasının servis süreci nasıldır hiç bilmiyorum geçmiş olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ısı değerleri %30 fan devri ile 55 58 arası oyunlarda stabil furmark da %36 fan devri ile 61 geçmedi. Havalar ısındı birde . CW seviyesi azaldı bende kapağı kapalı iken duyulmuyor açınca dikkat edince duyuluyor. Bayağı büyük bir GPU kalın okkalı yazılımı da kullanışlı hoşuma gitti.
Kartı incelerken pompadan ses gelmeye başladı servise göndersem mi bilemedim msi mpg k240 :S
Hızlı Video Yükle — İzle — WhatsApp Video 2023-06-03 at 13.55.18.mp4
video.hizliresim.com
Kardeşim kart zaten suprim x rog serileri dengi tuf felan kıyaslanmaz tuf da kullandım yüksek fan devri sesi kafa ütülüyor ve hala sıcak oyuna giriyorsun %30 fan devri geçmiyor 55 58 derece stabil 4 5 saat hiç değişmiyor %100 fan açtım 50 derece altına düştü %100 fan seside tatmin edici egzantirik bir ses cıkmıyorHocam %36 fanda 61 derece ne ya. Bizim tufta %70 de 75 derece olsun anca.
Ben 4080 den CW harici çok memnun kaldım. Tüm furmark testlerini denedim resmen. x8 MSAA full hd testlerde vs %30 fanda 57 derecedeyd full. Stress testlerinde vs 60 dereceyi geçtiğini görmedim.Hocam %36 fanda 61 derece ne ya. Bizim tufta %70 de 75 derece olsun anca.
Tekramarketten almıştım. yok bu sekıdle bırakmam. Sadece 1 gün vs ful ltestlerle geçirecem bakalım. Sonra firmayla gorusurum zaten.Nereden satın almıştınız. Direk servise yönlendirir garantisi boğaziçi firması ama servisi nere bakıyor o önemli tabi ki gönder hakkını ara gereksiz fazla. :S