bende coolermaster mwe 600 vardı onda aynı böyle cazır cuzurdu. sonra kasa psu değiştirdim fsp hyper pro şuan hiç ses yokpny 4080 XLR8 almıştım.
PSU bu. https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mpg-a850g-pcie5-850w-80-plus-gold-guc-kaynagi.html
Evet psu çok onemlı. Şu video ufkumu açtı resmen. Farklı bi psu ile denemek lazım.bende coolermaster mwe 600 vardı onda aynı böyle cazır cuzurdu. sonra kasa psu değiştirdim fsp hyper pro şuan hiç ses yok
kart sorunlu ama psu en iyisi olunca sesi çıkmıyor bende öyle en azındanEvet psu çok onemlı. Şu video ufkumu açtı resmen. Farklı bi psu ile denemek lazım.
PSU da saglam aslında ama stabil olmayan bir ürün gelmiş olabilir.
MSI MPG A850G PCIE5 850W 80+ Gold Full Modüler Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
senin kart da benim asus 6700xt gibi bayağı bir yetenekli çıkmış. kaynak bile yapabiliyor, sandalye ayağı falan kırılırsa kullanırsınVideoları ekledim. Yok biyle bir CW. Kasada resmen şenlik var, şampiyonluk kutlamaları yapılıyor kasada
Hocam coilwhine bazen kullandıkça azalabiliyor. Eğer azaldıysa şanslısınız. Fakat PSU'yu kontrol etmenizde fayda var.garip bir şekilde son yaptıgım testlerde hiç böyle bir ses çıkmadı. biraz daha test yapacam bakalım. ben psu da bir sıkıntı oldugunu dusunuyorum.
ne ara yaAldım sattım
mail at direk sinerjiye sipariş no ilene ara ya
peki müşteri hizmetlerini arayıp mı aldın oyun kodunu