Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Pny Rtx 3060 6600 TL! ( EKRAN KARTI YERİNE OYUNCAK GÖNDERİLDİ)

ARDELENO

80+ Bronze
Böyle bir durum yaşasam kafayı yerdim. Bu Trendyol da çok olmaya başladı
Satıcıların %60ı replika elektronik ürün satıyor. Trendyol ve Hepsiburada çüküne takmıyor. Ben amazondan alıyorum artık. Geçen hafta bisiklet vites attırıcı aldım sahte geldi. Trendyoldan aldığım scooter bot bile sahte geldi. Bildiğin replika yuvası. Orijinal çıkma ihtimali yok gibi.

Allahtan ekran kartlarında replika olursa performanstan anlıyorsun.

logan53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Mücahit Saklı
@Abdullah Hacıgül hocam güzel instagram story olur bundan bi bak istersen.
Başlık : TAKİPÇİLERİME EKRAN KARTI YERİNE OYUNCAK GÖNDERİLDİ.
:D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satıcıların %60ı replika elektronik ürün satıyor. Trendyol ve Hepsiburada çüküne takmıyor. Ben amazondan alıyorum artık. Trendyoldan aldığım bot bile sahte geldi. Bildiğin replika yuvası. Orijinal çıkma ihtimali yok gibi.

hocam dediğiniz en çok ayakkabıda var. E-ticaret sitelerinin hiçbirinden ayakkabı alınmaz çünkü %99'u replika .

Silinsin

80+ Silver
Satıcıların %60ı replika elektronik ürün satıyor. Trendyol ve Hepsiburada çüküne takmıyor. Ben amazondan alıyorum artık. Trendyoldan aldığım bot bile sahte geldi. Bildiğin replika yuvası. Orijinal çıkma ihtimali yok gibi.

Bilinçli kullanıcı kolay kolay sorun yaşamaz 300 500 fark için resmi distribütör garantisinden vazgeçmeye gerek yok ürünlerin sitelerinde iş ortakları zaten yazıyor.

ARDELENO

80+ Bronze
@Abdullah Hacıgül hocam güzel instagram story olur bundan bi bak istersen.
Başlık : TAKİPÇİLERİME EKRAN KARTI YERİNE OYUNCAK GÖNDERİLDİ.
:D

hocam dediğiniz en çok ayakkabıda var. E-ticaret sitelerinin hiçbirinden ayakkabı alınmaz çünkü %99'u replika .
Hocam bugün ekşisözlükte gündem oldu. Apple airpodları bile orijinal diye replika satıyorlar. Xiaomi ürünlerde bileklik ve kulaklarda aşırı fazla var. Sadece ayakkabı değil.

Bilinçli kullanıcı kolay kolay sorun yaşamaz 300 500 fark için resmi distribütör garantisinden vazgeçmeye gerek yok ürünlerin sitelerinde iş ortakları zaten yazıyor.
İş ortağı yazıyor ama bu siteler pazar yeri. Herkes mağaza açıp satış yapıyor. Satılırken resmi distürübütör garantili diye satılıyor. Ürün arıza yaparsa garantiye giderse kopya ürün diye geri gönderiyorlar.

logan53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Mücahit Saklı
Hocam bugün ekşisözlükte gündem oldu. Apple airpodları bile orijinal diye replika satıyorlar. Xiaomi ürünlerde bileklik ve kulaklarda aşırı fazla var. Sadece ayakkabı değil.
belli ürünlerde çok oluyor evet. Bende Trendyol diye satın aldım. Nereden bileyim 9.0 puanı olan trendyol satıcısının ekran kartı yerine oyuncak göndereceğini :D Ama trendyol da işi çok uzatıyor maksimum 1 gün içinde iade vermesi gerekir bence. Şuan ekran kartı indirimler olmasına rağmen alamıyorum

Silinsin

80+ Silver

İş ortağı yazıyor ama bu siteler pazar yeri. Herkes mağaza açıp satış yapıyor. Satılırken resmi distürübütör garantili diye satılıyor. Ürün arıza yaparsa garantiye giderse kopya ürün diye geri gönderiyorlar.
Anlamıyorsunuz resmi satış yerleri zaten onaylı satıcı olarak işaretli qp iş ortağı mesela doğru mu? Evet öyle. E satıcı qp olduğu onaylanmış Trendyol tarafından o zaman sıkıntı yok. Gidip 3 5 ucuz diye açıklamaya inanmak saçma.

ARDELENO

80+ Bronze
Bu adamlar zaten oyuncakcı. Muhtemelen bir karışıklık oldu. Hiç elektronik ürün yok ilanlarda.
1655923593942.png
1655923612455.png

logan53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Mücahit Saklı

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
öyle evet. Fakat kredi kartına taksit yapmıştım. Sanırım kredi kartına taksit yapıp iade alınca para taksit taksit yatırılıyor. Bir de bu problem var

vallahi sorma ya . Güldüğüme bakma sinirden kafayı yediğim için gülüyorum
Hocam şu durumda kim olsa kafayı yer

bachpassion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
bach passion
Bu bizim başımıza da geldi. Trendyolda kendi ürünümüzü satıyorduk, ÷100 pamuk fıstık gibi tişörtlerdi, internet mafyası gelip 100 liraya satılan ve bizden başka kimsede olmayan kendi ürünümüzün altına 20-25 liradan 4-5 farklı şirket adıyla gelip girdi ve millete dümdüz dandik tişört yolladı. Bizi telefonla arayıp öteki başka ürün listelerinden çekilmemizi istediler, yoksa batırırız dediler. Böyle olunca ürünün puanını düşürdüler, dünya kadar kötü yorum attırdılar ve trenyolu her gün arayarak 3 ayda ancak trendyol adamların trendyol şirket hesaplarını kapattı, fakat zaten işi gücü olmayan adamların adına açıldığı için adamlar mafyacılığa devam. Peki bu üç ay içerisinde ne oldu, kira elektrik vesaire masraflarımızı ödeyemediğimiz için battık ve borçlarımızı ödeyemedik. Burası Türkiye arkadaşlar, namı diğer muz cumhuriyeti. Arkada neler dönüyor bilememe ihtimaliniz var. Gaming gen mağaza açıyor 3 aya soyuluyor. Oyuncak alan arkadaşlar satıcılara biraz daha dikkat etsin

ARDELENO

80+ Bronze
3 gündür duvarları yumrukluyorum :D Daha ürün gelmeden satıcı yanlıs ürün gönderildiği bilgisini verdi bana. Aras kargo da aşırı yavaş olduğu için elime daha dün ulaştı ürün. Oyuncak olduğunu bildiğim için direkt iade ettim bugün.
Niye yanlış göndermişler ?
öyle evet. Fakat kredi kartına taksit yapmıştım. Sanırım kredi kartına taksit yapıp iade alınca para taksit taksit yatırılıyor. Bir de bu problem var
Evet hocam. Senin ödemen gerekmeyecek ama kredi kartı limitin ay ay artacak.

Bu bizim başımıza da geldi. Trendyolda kendi ürünümüzü satıyorduk, ÷100 pamuk fıstık gibi tişörtlerdi, internet mafyası gelip 100 liraya satılan ve bizden başka kimsede olmayan kendi ürünümüzün altına 20-25 liradan 4-5 farklı şirket adıyla gelip girdi ve millete dümdüz dandik tişört yolladı. Bizi telefonla arayıp öteki başka ürün listelerinden çekilmemizi istediler, yoksa batırırız dediler. Böyle olunca ürünün puanını düşürdüler, dünya kadar kötü yorum attırdılar ve trenyolu her gün arayarak 3 ayda ancak trendyol adamların trendyol şirket hesaplarını kapattı, fakat zaten işi gücü olmayan adamların adına açıldığı için adamlar mafyacılığa devam. Peki bu üç ay içerisinde ne oldu, kira elektrik vesaire masraflarımızı ödeyemediğimiz için battık ve borçlarımızı ödeyemedik. Burası Türkiye arkadaşlar, namı diğer muz cumhuriyeti. Arkada neler dönüyor bilememe ihtimaliniz var. Gaming gen mağaza açıyor 3 aya soyuluyor. Oyuncak alan arkadaşlar satıcılara biraz daha dikkat etsin
Vay be e-ticaret mafyası bile yapmış şerefsizler.

thepublicman

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,350
İsim
Kadir
Geçmiş olsun olaya bak ya

Top Bottom