PNY, Palit in alt markası emin ol Sen yokken adamlar ekran üretiyordu.pny ne demek pinoy dog mu? bu nedir yani herkes ekrna kartı yapıyor.
Alt markası falan değil üretim ortaklığı vardı pny zaten quadro serisinin üreticisi yanlış bilgi vermeyin. Palit 88 pny 85 kuruluşu bir firma olsa olsa palit pny'nin alt markası olurdu.PNY, Palit in alt markası emin ol. Sen yokken adamlar ekran üretiyordu.
Hakli olabilirsiniz ama ekran kartı konusunda bir fark olmaz çünkü ekran kartları her şeyi aynı sadece tasarimlari farklı.Alt markası falan değil üretim ortaklığı vardı pny zaten quadro serisinin üreticisi yanlış bilgi vermeyin. Palit 88 pny 85 kuruluşu bir firma olsa olsa palit pny'nin alt markası olurdu.
Hocam sen almıştın sanırım sana da oyuncak mı geldi ?Hayir orijinal kutulu hocam. Sordum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne demek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Değil vram kalitesi yapı kalitesi fan kalitesi voltaj üst limiti termal ped kalitesi gibi farklar mevcut oc ile rog strix 2060 çok farklı bir karta dönüşüyor yani bu dediğiniz insanların uydurmasından ibaret sadece soğutma farkı var demek için benzer kalitede kartlar söz konusu olması lazım. Yani zotac twin edge pny uprise gibi kartlar birbiriyle kiyaslanıyor olması lazım.Hakli olabilirsiniz ama ekran kartı konusunda bir fark olmaz çünkü ekran kartları her şeyi aynı sadece tasarimlari farklı.
hahahaha evetHocam sen almıştın sanırım sana da oyuncak mı geldi ?
Geçmiş olsun zaman kaybı olmuş sadecehahahaha evet
öyle evet. Fakat kredi kartına taksit yapmıştım. Sanırım kredi kartına taksit yapıp iade alınca para taksit taksit yatırılıyor. Bir de bu problem varGeçmiş olsun zaman kaybı olmuş sadece
vallahi sorma ya . Güldüğüme bakma sinirden kafayı yediğim için gülüyorumOha yıl 2022 olaya bak