sağ olun hocam umarım gaming gen sorun çıkarmaz sitelerinde cayma hakkına dair bir şey olmaması montaj ürün iadesi yapılmaz yazması falan biraz korkutuyor ama ayıplı ürün değişim yaparlar umarım.Şans işi hocam, geçmiş olsun, kusurlu ürün değişimindede gaming gende sorun yaşamazsın, yenisi gelsin bir de kasa ayarladın mı tamamdır.
O cayma hocam farklı bir şey, ürün ikinci ele düşüyo mantığıyla hareket ediyolar ama senin elindeki kusurlu ürün, seninki keyfi değil. Yani şöyle düşün ürün alıyo adam, açıyor kuıllanıyor sonra vazgeçtim diyip geri yolluyor, ya da eşdeğer 3-4 tane farklı ürün alıyor hepsini deneyip beğendiğini kullanp diğerlerini iade ediyor. Bu ürünleri ne yapacak firmalar? Paketleyip tekrar satmak zoruında kalıyor. Böyle olunca da sen ürün sipariş verdiğinde önceden kutusu açılmış kullanılmış ürün geliyor bu sefer. Yani bizim millet herşeyi suistimal ediyorsağ olun hocam umarım gaming gen sorun çıkarmaz sitelerinde cayma hakkına dair bir şey olmaması montaj ürün iadesi yapılmaz yazması falan biraz korkutuyor ama ayıplı ürün değişim yaparlar umarım.
O cayma hocam farklı bir şey, ürün ikinci ele düşüyo mantığıyla hareket ediyolar ama senin elindeki kusurlu ürün, seninki keyfi değil. Yani şöyle düşün ürün alıyo adam, açıyor kuıllanıyor sonra vazgeçtim diyip geri yolluyor, ya da eşdeğer 3-4 tane farklı ürün alıyor hepsini deneyip beğendiğini kullanp diğerlerini iade ediyor. Bu ürünleri ne yapacak firmalar? Paketleyip tekrar satmak zoruında kalıyor. Böyle olunca da sen ürün sipariş verdiğinde önceden kutusu açılmış kullanılmış ürün geliyor bu sefer. Yani bizim millet herşeyi suistimal ediyor
Samsung monitörler indirime girdiğinde millet aynı monitörün bi 240hz versiyonunu bir de 300 hz versiyonunu sipariş edip ikisini de 2-3 gün kullanıp beğenmediğini iade etti çatır çatır. Firma ne yapsın şimdi çöpe mi atsın o ürünleri, başkasına mı satsın, fiyat mı kırsın teşir ürünü diye.
Evet arkadaşlar. Koşulsuz şartsız 14 gün iade politikasının leşliğinden bahsedeyim sizlere. Aslında pratikte çok güzel bir şey fakat insanların koşulsuz şartsız iade ettikleri ürünler tekrar paketlenip bizlere geri gönderiliyor. Bu da benim geçenlerde aldığım ekran kartıyla ilgili açtığım konu. Cayma hakkı kabul etmeyen firmalardan alışveriş yapmanızı tavsiye ederim. Ürün ayıplı çıkmadıkça keyfi iade almıyorlar.sağ olun hocam umarım gaming gen sorun çıkarmaz sitelerinde cayma hakkına dair bir şey olmaması montaj ürün iadesi yapılmaz yazması falan biraz korkutuyor ama ayıplı ürün değişim yaparlar umarım.
Evet takip etmiştim bu başlığı iyi hatırlıyorumEvet arkadaşlar. Koşulsuz şartsız 14 gün iade politikasının leşliğinden bahsedeyim sizlere. Aslında pratikte çok güzel bir şey fakat insanların koşulsuz şartsız iade ettikleri ürünler tekrar paketlenip bizlere geri gönderiliyor. Bu da benim geçenlerde aldığım ekran kartıyla ilgili açtığım konu. Cayma hakkı kabul etmeyen firmalardan alışveriş yapmanızı tavsiye ederim. Ürün ayıplı çıkmadıkça keyfi iade almıyorlar.
Merhaba arkadaşlar. 4 temmuz günü indirimden gamegaraj üzerinden Palit Gamerock 5070 Ti satın aldım. Ürün gelir gelmez video desteği ile ürünü detaylı bir şekilde açtım inceledim. Ürünün jelatinleri üzerinde değildi ve parmak izleriyle beraber çizikler mevcuttu. Gamegarajın maili üzerinden outlet ürünü gönderdiklerini onaylayıp geri kargolamamı istediler. İsteklerini yerine getirdim ve ürünü kargoladım. Ürün ellerine ulaştığında bana kullanılmamış 0 bir ürün göndereceklerini böyle bir şey yaşadığım için özürlerini ilettiler. Bunda bir problem yok. Asıl problem son attıkları mailde başlıyor...
- atakaya01
- Cevaplar: 93
- Forum: Ekran Kartı
Adam alıyor 5070 ti 12. gün hevesini alıyor sonra gidiyor iade ediyor. Ya da 10.11. gün 5080 idirime giriyor ulan 10k daha katıp onu alayim diye veriyor kargoya gönderiyor. Böyle bir saçmalık olabilir mi ya ? Ben sizi keyfiniz yüzünden 2. el ürün kullanmak zorunda mıyım ? belki sen o karta 10 gün mining yaptın nerde bileceğim. Bazı şeylerin koşulsuz iadeleri alınmıyor. Mesela işlemci soğutucularını kesinlikle almıyorlar macun sürüldüğü için. Yani bu ekran kartlarını neden böyle yapmıyorlar anlamıyorum. Alan kişinin kusuru yoksa geri alma arkadaşım. Adam alıyor beğenmiyor yolluyor. Kıyafet mi bu ? Ayrıca belki görmemişsinizdir gelen 2. üründe görüntü vermedi ve arızalı çıktıEvet takip etmiştim bu başlığı iyi hatırlıyorumBen de katılıyorum bu dediğine. İstisnai durumlar, çok geçerli sebeplerin olmadıkça cayma olmayan yerlerden almak daha mantıklı, tabi bu da ucu açık bir mesele, geçerli sebep görecelidir, çektikçe uzar her yöne.
Hocam şu an ülke genelinde iğrenç bir hava var. Hele sizinki bu havada uzay sistemi hiçbir hava akışı yok. Çok normal bence. Sağlam bir kasa alıp Hava akışı sağlarsan klimalı bir odada gayet normal değerleri alırsın. Kasa arıyorsan kendi kullandığım kasayı öneririm mükemmel bir kasa F/P. Dark maxima V30. Ek olarak 3 tane fan alıp dizayn yapabilirsiniz. Tekrardan hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın canınızı sıkmayın havalar çok sıcak gayet normal.colorful hakkında değinmeyi unuttuğum bir konu var. boştayken sıcaklık fanların dönme derecesine kadar geliyor fanlar dönmeye başladıktan sonra düşüyor ve döngüye giriyor bu şekil. benim sistemim veya windows ayarıyla alakalı bir şey büyük ihtimal çünkü şu ana kadar 0dB hangi kartı aldıysam aynısını yaşadım başkaları aynı kartla boşta 40 derece falan alırken benimki nedense hep 55lere falan çıkıp fan döndürme derdinde. şu an çok sıcak olduğu için de olabilir gerçi bilmiyorum.
Estağfurullah hocam, güle güle kullanın. İyi fiyata denk gelmiş.@Jelibonbon @pcbuilder arkadaşlar sizlerden özür dileyerek beta sürümü olmaktan bugün itibarı ile çıktım. 2.000 maxipuanım mevcuttu. İncehesapta vanguard indirime girmiş. Maximum kartım ile peşin fiyatına 3 taksitle aldım , 46.000 tl ye denk geldi. Yarın pny geldiği gibi geri gönderiyorum. 8.000 tl farkla hemde peşin 3 taksite vanguard 5070 ti aldım. Paranız varsa ya da maximum kartınız varsa kaçırmayın arkadaşlar.
Çok teşekkürler hocam , darısı size inşallah burada güzel haberler bekliyoruz sizlerdenEstağfurullah hocam, güle güle kullanın. İyi fiyata denk gelmiş.
est hocam piyasanın en iyi 5070ti ını almışsınız ileride yükselteceğinizde satmak da kolay olur hayırlı olsun gelince siz yine de deneyimlerinizi yazın@Jelibonbon @pcbuilder arkadaşlar sizlerden özür dileyerek beta sürümü olmaktan bugün itibarı ile çıktım. 2.000 maxipuanım mevcuttu. İncehesapta vanguard indirime girmiş. Maximum kartım ile peşin fiyatına 3 taksitle aldım , 46.000 tl ye denk geldi. Yarın pny geldiği gibi geri gönderiyorum. 8.000 tl farkla hemde peşin 3 taksite vanguard 5070 ti aldım. Paranız varsa ya da maximum kartınız varsa kaçırmayın arkadaşlar.
Teşekkür ederim hocam.est hocam piyasanın en iyi 5070ti ını almışsınız ileride yükselteceğinizde satmak da kolay olur hayırlı olsun gelince siz yine de deneyimlerinizi yazın