Ben sorun aramıyorum. Sadece markanın düşük malzeme kalitesi olduğunu iddia edenlere soruyorum. Ve bu soruyu soruyorum. Pny reklam yapmadığı işin mi ucuz ?Neye göre ucuz? diğerleri absürt pahalı diye nispeten ucuz modeller de sorun aramak neden?
Hayırlı uğurlu olsun hocam , Güle güle kullan dert tasa kalmadı sonunda@atakaya01 hocam ben colorful ı aldım kasaya sığmadışu an uzay montaj kullanıyorum yeni bir kasa alana kadar. furmark 3dmark testi yaptım. uzay montaj+oda 32 derece falan klima yok ona rağmen sıcaklıklar şu şekilde. furmark %50 55 fan 65-70 arasında 70i görmedim. space tuşuna basıp coilleri çalıştırdım ufak bir çınlama oldu sadece coil whine yok diyebilirim. 3dmarkta da 60-65 arasında bir derece aldım. cp77'de 62 63 derece falan alıyorum 290-300w tüketiyor. düzgün hava akışı olan bir kasa ve oda sıcaklığının 20-25 derece olduğu senaryoda sıcaklıkların 55-60 arasında testlerdeki gibi olacağını düşünüyorum.
Ben aldım , şu an kargoda geliyor hocam. Geldiği vakit sizlerle paylaşacam deneyimlerimi.alan birisi deneyimlerini paylassin yaa herkes alayim mi almayayim mi diye 10 sayfa konusmus. alan bir kisi deneyimlerini paylassa millet kendini yemiyecek burada.
Hocam sizi grupça beta tester gibi ilan ettik, kusura bakmayın.Hayırlı uğurlu olsun hocam , Güle güle kullan dert tasa kalmadı sonunda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben aldım , şu an kargoda geliyor hocam. Geldiği vakit sizlerle paylaşacam deneyimlerimi.
Ne demek hocam , ben 3 gündür redditten çıkmıyorum herşeyi sordum 1 tane olumsuz yorum yapan yok. Herkes o kadar yapıcı yaklaştı ki bu ürünü almamı sağladı. Çok mantıklı yorum yaptılar. Adamlarda mantık şu. 38.500 tl ye dolar bazında fiyat olarak beleş diyorlar. Bu fiyata birdaha bulamazsın çekmemen hata. Malzeme kalitesinden bahsedip kronik sorunlarını sunduğumda ise bana söyledikleri şeyler o kadar mantıklı ki , garanti kapsamı süresince fanlarda bir problem çıkarsa direkt garantiye gönder. 2. senenin sonunda garanti bittiğinde ilk işin içini açıp PTM 7950 thermal pad ve macun ile yenileme yapıp mevcut bulunan 3 fan yerine daha kaliteli fanlar ile değiştirip upgrade yapmamı söylüyorlar. Adamlar o kadar mantıklı bir fikir verdiler ki ürünü direkt çektim. 2. senenin sonunda güçlendirilmiş bir PNY yapacam. Daha güçlü fan ve daha güçlü macunlar ile daha iyi bir karta sahip olacam. Zaten kartın içerisinde soğutma bloğundan tutun ızgara kalitesine her şey çok iyi. Kafada soru işareti kalan macun ve fan kalmıştı onlarıda bu şekilde halledip 5-6 sene süre gelecek kartımızı kullanmaya devam edeceğiz. Hepsinin söylediği tek ortak nokta. Macun kalitesi ve fan kalitesi için fazladan 400-500 dolar verme. Aynı kalitede ürünü garanti bitince kendin sağla. Hem 2. senenin sonunda 0 kartın olur hem de düşük maliyet ile paran cebinde kalır başka parçalar alırsın.Hocam sizi grupça beta tester gibi ilan ettik, kusura bakmayın.![]()
sağ olun hocam. dert tasa olmasa keşke psu bozuk çıktı bu sefer de onu değiştirecem şimdi. enermax dfx 1350w aldık gidip ileriye dönük olsun diye güya başımıza gelene bakHayırlı uğurlu olsun hocam , Güle güle kullan dert tasa kalmadı sonunda![]()
5080 için böyle yazmışlar da daha fazla tartışmanın anlamı yok hocam siz gelince furmark 3dmark yapıp paylaşın. oda sıcaklığınız kasa hava akışı gibi detayları da eklerseniz çok iyi olur@pcbuilder Hocam amazon hollandadan link buldum. Ürün yurt dışında msi vanguard ve rog strix fiyatına satılıyor. Linki atıyorum. Merakın varsa buradaki yorumlarıda oku https://www.amazon.nl/PNY-GEFORCE-Overclocked-Triple-Graphics/dp/B0F67FBX4Z/ref=sr_1_1?__mk_nl_NL=ÅMÅŽÕÑ&crid=NGH4354NA254&dib=eyJ2IjoiMSJ9.4w2aHpQyRs9-A322vflS7KByAdPdTekIk07uzW_3yBoy_p7p8xNzYo9LJGn7Va8DvDlW3MqEAvMcwbSuTIOgJ343lky7QeLgG2OCHXK-qvE16QNQPtOLyTCYMhA56sfRcArVgbYxT35y791Itye_BYkiIz13LL0owRuESOdlaFsN_1f8rp6D_BliKiScDgyNGF4bBdrch-Y5I2CWbDW1RZCDubCaWB6IWZrNRHNRMNYPM_k8ostmIQSAQHSbEwwFi4fvpeRl03hAqdMWBbtVaa0MuGuuM80K1C0qmDxxzxw.BIgVTJr5g5I4qNZ1HgpPnflAF68b-lGgqVdD9usznXo&dib_tag=se&keywords=pny+5070+ti&qid=1753448224&sprefix=pny+5070+t,aps,116&sr=8-1&th=1
Evet ben de reddit'i bu yüzden seviyorum. Çok mantıklı, hayırlı olsun şimdiden.Ne demek hocam , ben 3 gündür redditten çıkmıyorum herşeyi sordum 1 tane olumsuz yorum yapan yok. Herkes o kadar yapıcı yaklaştı ki bu ürünü almamı sağladı. Çok mantıklı yorum yaptılar. Adamlarda mantık şu. 38.500 tl ye dolar bazında fiyat olarak beleş diyorlar. Bu fiyata birdaha bulamazsın çekmemen hata. Malzeme kalitesinden bahsedip kronik sorunlarını sunduğumda ise bana söyledikleri şeyler o kadar mantıklı ki , garanti kapsamı süresince fanlarda bir problem çıkarsa direkt garantiye gönder. 2. senenin sonunda garanti bittiğinde ilk işin içini açıp PTM 7950 thermal pad ve macun ile yenileme yapıp mevcut bulunan 3 fan yerine daha kaliteli fanlar ile değiştirip upgrade yapmamı söylüyorlar. Adamlar o kadar mantıklı bir fikir verdiler ki ürünü direkt çektim. 2. senenin sonunda güçlendirilmiş bir PNY yapacam. Daha güçlü fan ve daha güçlü macunlar ile daha iyi bir karta sahip olacam. Zaten kartın içerisinde soğutma bloğundan tutun ızgara kalitesine her şey çok iyi. Kafada soru işareti kalan macun ve fan kalmıştı onlarıda bu şekilde halledip 5-6 sene süre gelecek kartımızı kullanmaya devam edeceğiz. Hepsinin söylediği tek ortak nokta. Macun kalitesi ve fan kalitesi için fazladan 400-500 dolar verme. Aynı kalitede ürünü garanti bitince kendin sağla. Hem 2. senenin sonunda 0 kartın olur hem de düşük maliyet ile paran cebinde kalır başka parçalar alırsın.
Şans işi hocam, geçmiş olsun, kusurlu ürün değişimindede gaming gende sorun yaşamazsın, yenisi gelsin bir de kasa ayarladın mı tamamdır.sağ olun hocam. dert tasa olmasa keşke psu bozuk çıktı bu sefer de onu değiştirecem şimdi. enermax dfx 1350w aldık gidip ileriye dönük olsun diye güya başımıza gelene bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5080 için böyle yazmışlar da daha fazla tartışmanın anlamı yok hocam siz gelince furmark 3dmark yapıp paylaşın. oda sıcaklığınız kasa hava akışı gibi detayları da eklerseniz çok iyi olur