Teşekkür ederim hocam. Sizlerde düşünürseniz konunun linkini attım. Sağolsun redditeki kişiler çok yardımcı oldular. Kafamda çok fazla soru işareti vardı fakat oradaki yorumları sizlerde okursanız zaten anlarsınız benim neden içimin rahatladığını. Yabancılar bunun stoğunun nerde olduğunu soruyor bana mesaj atıyorlar reddite. ABD de stok bitmiş avrupada sıraya sokuyorlarmış. Herhalde PNY model olarak çok güzel bir kart çıkartmış fakat reklam yapmadığı için bilen sayısı az ve stok problemi var. Bizim Türklerde 1 ay içerisinde forumlarda inceleme konuları açar. Övgüler gelir youtuberlarda 1-2 video yayınlarsa geçmiş olsun oldu sana kart 45.000 tl. Benim düşüncem böyle şahsen. Siz ne diyorsunuz jelibonbon bey@atakaya01 hayırlı olsun hocam colorful 44.5k ya kesinlikle alınmazdı aradaki 6k fark çok büyük.
bence kesinlikle pny hocam. zotac ın sadece taksit ve vatan avantajı var. zotacın en tepe modeli pnynin bu modelinden daha kötü ki attığınız zotac ın en kötü modeli. sff-solid core-düz solid-amp extreme sıra bu şekildeydi sanırsam. aradaki 2.5k ya değer bence