lightning016
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
İnternette bir kaç yerde bu ekran kartı ile ilgili olarak fan problemleri gördüm ne kadar doğrudur bilmiyorum.
Redditte çok araştırdım. 100 yorum varsa 99 u olumlu pny hakkında. Yüksek ihtimalle bugün bu fiyattan alıyorum. Başka çare yok. 47-48 daha kötülerine verememşöyle bir inceleme buldum 5080 fakat 5070 ti modelleriyle aynı diye diliyorum. colorful diğerlerinden 20 30 watt daha fazla tüketmesine rağmen msi vanguarddan bile bir tık daha soğuk çalışmış. aynısını 5070 ti için düşününce de tepe model diyebiliriz bence. pny ve colorful ikisi de üzmez gibi ama fiyat avantajı ve şu an colorful ın indirimde olmaması yüzünden pny tek seçenek
bence de alın hocam başka seçenek yok zaten şu an. colorful un da indirime gireceği kesin değil girse de 40k olur. kart geldikten sonra değerleri paylaşırsanız çok iyi olurRedditte çok araştırdım. 100 yorum varsa 99 u olumlu pny hakkında. Yüksek ihtimalle bugün bu fiyattan alıyorum. Başka çare yok. 47-48 daha kötülerine veremem
İşte colorful 40.000 tl ye düşerse ki düşmesi muhtemel o zaman pişman eder. Aceleci davranmak istemiyorum ama bununda ne olacağı belli değil. Çok kararsızlık iğrenç bir şeybence de alın hocam başka seçenek yok zaten şu an. colorful un da indirime gireceği kesin değil girse de 40k olur. kart geldikten sonra değerleri paylaşırsanız çok iyi olur
Gözünüz aydın hocam. İnşallah kazasız belasız sonuçlanır. Ben çalışmıyor olduğumdan maalesef şu an alamıyorum. Daha sonra fiyat fırlamaz umarım.@pcbuilder pny siparişi vermiş bulunmaktayım.
Stokta kalmamış, uçurmuşlar
Çok teşekkür ederim hocam. Stokta +100 görünüyor. Pazarlama taktiği. yarın öbür gün youtuber video çeker olur sana kart 43-44. 2 gündür inceliyorum hatta reddite konu açtım sizinde konuya bakmanızı öneriyorum düşünceniz oldugu için. Daha iyileri sizin olsun hocam.Gözünüz aydın hocam. İnşallah kazasız belasız sonuçlanır. Ben çalışmıyor olduğumdan maalesef şu an alamıyorum. Daha sonra fiyat fırlamaz umarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Stokta kalmamış, uçurmuşlar![]()
bence kesinlikle pny hocam. zotac ın sadece taksit ve vatan avantajı var. zotacın en tepe modeli pnynin bu modelinden daha kötü ki attığınız zotac ın en kötü modeli. sff-solid core-düz solid-amp extreme sıra bu şekildeydi sanırsam. aradaki 2.5k ya değer bencePny mi 36 bine zotac mı