PNY RTX 5070 Ti 38.499 TL Tepe Model

İnternette bir kaç yerde bu ekran kartı ile ilgili olarak fan problemleri gördüm ne kadar doğrudur bilmiyorum.

şöyle bir inceleme buldum 5080 fakat 5070 ti modelleriyle aynı diye diliyorum. colorful diğerlerinden 20 30 watt daha fazla tüketmesine rağmen msi vanguarddan bile bir tık daha soğuk çalışmış. aynısını 5070 ti için düşününce de tepe model diyebiliriz bence. pny ve colorful ikisi de üzmez gibi ama fiyat avantajı ve şu an colorful ın indirimde olmaması yüzünden pny tek seçenek

Ekler

• 1753273868292.webp
    1753273868292.webp
    13.8 KB · Hit: 30
şöyle bir inceleme buldum 5080 fakat 5070 ti modelleriyle aynı diye diliyorum. colorful diğerlerinden 20 30 watt daha fazla tüketmesine rağmen msi vanguarddan bile bir tık daha soğuk çalışmış. aynısını 5070 ti için düşününce de tepe model diyebiliriz bence. pny ve colorful ikisi de üzmez gibi ama fiyat avantajı ve şu an colorful ın indirimde olmaması yüzünden pny tek seçenek

Redditte çok araştırdım. 100 yorum varsa 99 u olumlu pny hakkında. Yüksek ihtimalle bugün bu fiyattan alıyorum. Başka çare yok. 47-48 daha kötülerine veremem

Redditte çok araştırdım. 100 yorum varsa 99 u olumlu pny hakkında. Yüksek ihtimalle bugün bu fiyattan alıyorum. Başka çare yok. 47-48 daha kötülerine veremem
bence de alın hocam başka seçenek yok zaten şu an. colorful un da indirime gireceği kesin değil girse de 40k olur. kart geldikten sonra değerleri paylaşırsanız çok iyi olur

bence de alın hocam başka seçenek yok zaten şu an. colorful un da indirime gireceği kesin değil girse de 40k olur. kart geldikten sonra değerleri paylaşırsanız çok iyi olur
İşte colorful 40.000 tl ye düşerse ki düşmesi muhtemel o zaman pişman eder. Aceleci davranmak istemiyorum ama bununda ne olacağı belli değil. Çok kararsızlık iğrenç bir şey

İşlemci devre kartı analizlerine techpowerup üzerinden baktım. PNY kart analizinin çevresinde macun yoğunluğu dikkatimi çekti. Soldan sağa tek tek yazıyorum. Gamerock - Vanguard - Pny - Tuf , enteresan bir şekilde pny nin yoğunluk çok fazla. Bu konu hakkında fikri olan arkadaş var mı

Ekler

• gamerock işlemci.webp
    gamerock işlemci.webp
    284.3 KB · Hit: 34
  • msi işlemci.webp
    msi işlemci.webp
    194.5 KB · Hit: 36
  • pny işlemci.webp
    pny işlemci.webp
    290 KB · Hit: 34
  • tuf gaming işlemci.webp
    tuf gaming işlemci.webp
    240.8 KB · Hit: 35
@pcbuilder pny siparişi vermiş bulunmaktayım.
Gözünüz aydın hocam. İnşallah kazasız belasız sonuçlanır. Ben çalışmıyor olduğumdan maalesef şu an alamıyorum. Daha sonra fiyat fırlamaz umarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stokta kalmamış, uçurmuşlar 😁

Gözünüz aydın hocam. İnşallah kazasız belasız sonuçlanır. Ben çalışmıyor olduğumdan maalesef şu an alamıyorum. Daha sonra fiyat fırlamaz umarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stokta kalmamış, uçurmuşlar 😁
Çok teşekkür ederim hocam. Stokta +100 görünüyor. Pazarlama taktiği. yarın öbür gün youtuber video çeker olur sana kart 43-44. 2 gündür inceliyorum hatta reddite konu açtım sizinde konuya bakmanızı öneriyorum düşünceniz oldugu için. Daha iyileri sizin olsun hocam.

@atakaya01 hayırlı olsun hocam colorful 44.5k ya kesinlikle alınmazdı aradaki 6k fark çok büyük.
Pny mi 36 bine zotac mı
bence kesinlikle pny hocam. zotac ın sadece taksit ve vatan avantajı var. zotacın en tepe modeli pnynin bu modelinden daha kötü ki attığınız zotac ın en kötü modeli. sff-solid core-düz solid-amp extreme sıra bu şekildeydi sanırsam. aradaki 2.5k ya değer bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,380
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri