cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
B550 Gaming Carbon WIFIHangi anakart ?
B550 Gaming Carbon WIFIHangi anakart ?
MSI anakart olduğundandır belki ASUS veya GIGABYTE üst seviye anakartlarda bunu deneyenler varmı ki ?B550 Gaming Carbon WIFI
MSI ile pek alakası olduğunu sanmıyorum.MSI anakart olduğundandır belki ASUS veya GIGABYTE üst seviye anakartlarda bunu deneyenler varmı ki ?
Anladım, Corsair CMW16GX4M2C3200C16 koduna sahip bi kit daha alıp Quad-Channel yapasım var acaba o frekansları Asus Rog Strix B550-E Gaming de görebilecekmiyimMSI ile pek alakası olduğunu sanmıyorum.
Toxpox Asus B450M Pro S ile 2000 FCLK denedi stabil olmadı
Anakartının 4 ram slotunu da doldurursan bellek kontrolcüsü daha çok zorlanacağından 2x8’e göre daha az overclock yapabilirsin. Ayrıca 4 ram alsan bile Quad Channel olmaz, Dual sayılır yineAnladım, Corsair CMW16GX4M2C3200C16 koduna sahip bi kit daha alıp Quad-Channel yapasım var acaba o frekansları Asus Rog Strix B550-E Gaming de görebilecekmiyim![]()
neden ki Dual sayılacak ?Anakartının 4 ram slotunu da doldurursan bellek kontrolcüsü daha çok zorlanacağından 2x8’e göre daha az overclock yapabilirsin. Ayrıca 4 ram alsan bile Quad Channel olmaz, Dual sayılır yine
AM4 quad channel desteklemiyor çünkü.neden ki Dual sayılacak ?
what ee millet Quad-Channel yapınca extra 10 FPS elde ediyorsunuz diyor Ryzen 5000 serisinde o nasıl oluyor o zamanAM4 quad channel desteklemiyor çünkü.
O quad rank olması ile alakalı. Quad Channel değil. Farklı şeyler.what ee millet Quad-Channel yapınca extra 10 FPS elde ediyorsunuz diyor Ryzen 5000 serisinde o nasıl oluyor o zaman![]()
anladım ama üstüne aynı model koduna sahip ram'i ekleyince extra FPS alacağım değil mi?O quad rank olması ile alakalı. Quad Channel değil. Farklı şeyler.
Testlere bakınca alırsın gibi duruyor.anladım ama üstüne aynı model koduna sahip ram'i ekleyince extra FPS alacağım değil mi?