geçişe engel olan bir durum mu var?Poco X3 pro dan iphone x , xr ,xs e geçilirmi
Eski pasaport kayıtlı bi arkadaşta temiz x var face id çalışmıyor güncellemeden sonra 6.750 tlX harici geçilir.
Alınmaz.Eski pasaport kayıtlı bi arkadaşta temiz x var face id çalışmıyor güncellemeden sonra 6.750 TL
face id calısmayan telefonu alma satamazsın daEski pasaport kayıtlı bi arkadaşta temiz x var face id çalışmıyor güncellemeden sonra 6.750 TL
Xs e ne diyorsunuz hocamAlınmaz.
alınır.Xs e ne diyorsunuz hocam
bence geçilir ki ben kendim poco x3 den xr a geçmiştim gayet mantıklı bir kararmış geçebilirsinPoco X3 pro dan iphone x , xr ,xs e geçilirmi
Xr nasıl hocam çıktığından beri hep tek kameralı olduğu için bir ön yargım var kendisinebence geçilir ki ben kendim poco x3 den xr a geçmiştim gayet mantıklı bir kararmış geçebilirsin
ben genel olarak gayet memnundum kamerası da beklediğim kadar kötü değildi daha sonra 11 e geçtim 11 tabi ki daha iyi ama aşşırı bi fark yoktu poconun kamerasından sonra ya bununda kamerası iyi değilmiş dedirtmez bence sanaXr nasıl hocam çıktığından beri hep tek kameralı olduğu için bir ön yargım var kendisine
Anladım hocam son olarak birde xr ın kronik bir sıkıntısı varmı bildiğinizben genel olarak gayet memnundum kamerası da beklediğim kadar kötü değildi daha sonra 11 e geçtim 11 tabi ki daha iyi ama aşşırı bi fark yoktu poconun kamerasından sonra ya bununda kamerası iyi değilmiş dedirtmez bence sana
11 geçmeni tavsiye ederimPoco X3 pro dan iphone x , xr ,xs e geçilirmi