hayır x lerdeki gibi face id vs sorunları bildiğim kadarıyla yok başıma da gelmedi herhangi bir sorunAnladım hocam son olarak birde xr ın kronik bir sıkıntısı varmı bildiğiniz
Hocam çok bişey vermiyorlar zatende kafamda 6 filan düşünüyorum 6/128X3 proyu kaç lira gibi bir fiyattan satmayı düşünüyorsun hocam
Onada çok para istiyorlar hocam11 geçmeni tavsiye ederim
Sağolun hocam bilgilerinizi paylaştığınız içinhayır x lerdeki gibi face id vs sorunları bildiğim kadarıyla yok başıma da gelmedi herhangi bir sorun
x3 proyu 6k ya biraz zor satarsınHocam çok bişey vermiyorlar zatende kafamda 6 filan düşünüyorum 6/128
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onada çok para istiyorlar hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sağolun hocam bilgilerinizi paylaştığınız için
Hocam Konya'dayım telefoncular 5000 rl veriyor easy cepte 4.800 tl gibi bişeyler veriyor geçen birisi 5.500 tl vereyim dedi bişey yapmadıkx
x3 proyu 6k ya biraz zor satarsın
Hocam fiyatlara bakıyorumda ikinci el ürünü şehir dışından almaya pek güvenemiyorum hani daha önce hiç tecrübem olmadığı için konya içerisindede xs ler 10k civarlarındaX'e geçmeyin, Face ID'si çok sorunlu bir ürün ki zaten sizin alacağınız da Face ID'si çalışmıyor. 7K'ya temiz yurt içi XS'ler var.
Şehir içi yoksa o biraz kötü işte :/Hocam fiyatlara bakıyorumda ikinci el ürünü şehir dışından almaya pek güvenemiyorum hani daha önce hiç tecrübem olmadığı için konya içerisindede xs ler 10k civarlarında
Anladım hocam hepinize bilgileriniz için teşekkür ediyorumŞehir içi yoksa o biraz kötü işte :/
Bursa'da dün baktığımda 7K'ya temiz XS'ler vardı. Siz yine de X harici bir model almaya çalışın.
X Amcam'da vardı, çok sorun yaşadığı için satıp 12'ye geçti.
Gecilmez saçma olur kamera zaten beziyor ve işlemci vb. Daha kaliteli Poco daPoco X3 pro dan iphone x , xr ,xs e geçilirmi
Hocam yazılımda sıkıntısı var bundan öncede iphone kullanmıştım 4 olsun 6s olsun hafızası olsa iphone 6s i poco ya tercih ederimGecilmez saçma olur kamera zaten beziyor kalitesi ve işlemci vb. Daha kaliteli Poco da
Rom atabilirsinHocam yazılımda sıkıntısı var bundan öncede iphone kullanmıştım 4 olsun 6s olsun hafızası olsa iphone 6s i poco ya tercih ederim