Poco F3 PUBG Mobile İçin Alınır mı?

Snapdragon 865'li S20 Fe almak daha iyi olur.
O telefonuda düşündüm ama bi pubg mobile testine bak istersen ne demek istediğimi anlarsın.

O telefonuda düşündüm ama bi PUBG mobile testine bak istersen ne demek istediğimi anlarsın.
her türlü diğer telefonlardan daha iyi genel olarak sadece pubg mobile bakma bu fiyat bandında en iyisi

O telefonuda düşündüm ama bi PUBG mobile testine bak istersen ne demek istediğimi anlarsın.
alma buda ısınıyor diyorlar çok değil ama ısınıyor diyorlar snapdragonlu modeline bile Galaxy S21 FE tanıtırlarsa onu alırsınız hem daha yeni özelliklerle gelir ama sen şuan alacan galiba 1 ay idare et bence F3 GT ülkemize girişi yapsın!

alma buda ısınıyor diyorlar çok değil ama ısınıyor diyorlar snapdragonlu modeline bile Galaxy S21 FE tanıtırlarsa onu alırsınız hem daha yeni özelliklerle gelir ama sen şuan alacan galiba 1 ay idare et bence F3 GT ülkemize girişi yapsın!
Snapdragon'lu modeli ısınmıyor,kim ısınıyor diyorsa kullanmadan sallamış.

Snapdragon'lu modeli ısınmıyor,kim ısınıyor diyorsa kullanmadan sallamış.
Epey de yorumlara baktım ordan liquid bi iletken olsa buz gibi çalışırda maliyetten kaçmışlar termal ped metal plakaya koymuşlar sadece sürekli ısıyı artıran bir şey.

Ben sizin telefona değil tablete ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum. Kendinizi ufacık ekrana mecbur bırakmayın.
Bütçenize göre bir iPad 8. nesil 128GB veya iPad Air 4. nesil 64GB alabilirsiniz.
4-5 yıl oyunlarda üzmesin yazdığınız için kapı direkt iOS tarafına açılıyor.
iOS sevmiyorum demişsiniz de sevmediğiniz yönünü söylememişsiniz. Söyleyin isterseniz çözümü veya alternatifi varsa anlatayım.

Exynos versiyonunu kullanan bazı kullanıcılar şikayetini Snapdragon'lu versiyona yazıyor o yüzdendir.
bak o da olabilir haklı olabilirsin 1 kişi yazmıştı sanırım o yorumu. :D

Arkadaşlar almayı düşünüyorum da bir şey kafamı karıştırıyor. mi10t PUBG mobilede 90 fps veriyor ama f3 daha güçlü olmasına rağmen 60 fps destekliyor. S20fe ile mi10t nin işlemcisi aynı ama S20fe PUBG mobilede ultra hd bile desteklemiyor. Ne düşünüyorsunuz ?
Dostum F3 al bence 60 FPS Dropsuz 90 FPS dropludan kat ve kat iyidir F 3 sağlam telefon

Bu fiyatlara Poco F3 GT, Poco X3 GT, Realme GT, Xiaomi Redmi K40 Pro beklemekte fayda var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,775
Üyeler
192,499
Son üye
den1zxq
Geri