Neler Yeni

POCO F3 VE X3 ARASINDA KALDIM

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Ahshhqhqgsgqgqaahaha sen benim başıma ağrı getirdin düşük bütçede iPhone yok diyor ahshhahahawbabsshwhwhebe ben sana dolar ve vergi DİYORUM bu yüzden yok neyi anlamıyorsun saçma falan değil bayağı cevabı bu dolar ve vergi senin 3000 TL ye telefon dediğin telefonlar işlemciden ibaret rezalet telefonlar hala gelmiş lak luk ediyor konuşuyorsun ama bir yere çıkmıyor dediğin hiç bişey saçma sapan konuştun sen kendin söyledin yok ucuza telefonu yok 3000 TL ye verdiğini veremiyor kardeşim 3000 TL ye ne veriyor sana şayomi shahhqqhahw verdiği şey işlemci oda eh pek başka ne veriyor düşük bütçede iPhone yok diye bişey yok hiç bişeyin de farkında falan değilsin 3000 TL düşük bütçe de değil bir asgarî ücret
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha birde ekonomi iyi olsaydı zaten öyle olurdu herkes iPhone kullanırdi merak etme 🤣🤣🤣
Banlan:)sana ar:)tık

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,964
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ahshhqhqgsgqgqaahaha sen benim başıma ağrı getirdin düşük bütçede iPhone yok diyor ahshhahahawbabsshwhwhebe ben sana dolar ve vergi DİYORUM bu yüzden yok neyi anlamıyorsun saçma falan değil bayağı cevabı bu dolar ve vergi senin 3000 TL ye telefon dediğin telefonlar işlemciden ibaret rezalet telefonlar hala gelmiş lak luk ediyor konuşuyorsun ama bir yere çıkmıyor dediğin hiç bişey saçma sapan konuştun sen kendin söyledin yok ucuza telefonu yok 3000 TL ye verdiğini veremiyor kardeşim 3000 TL ye ne veriyor sana şayomi shahhqqhahw verdiği şey işlemci oda eh pek başka ne veriyor düşük bütçede iPhone yok diye bişey yok hiç bişeyin de farkında falan değilsin 3000 TL düşük bütçe de değil bir asgarî ücret
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha birde ekonomi iyi olsaydı zaten öyle olurdu herkes iPhone kullanırdi merak etme 🤣🤣🤣
O yüzden mi dünyada iPhone satışları çakılıyor ve "dandik" gördüğün Çin markaları zirveyi ele geçirdi? Bak bakalım güncel satış oranlarına. Hiçbir bilginin olmadığı konuda bomboş fanboyluk yapmışsın sadece.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
O yüzden mi dünyada iPhone satışları çakılıyor ve "dandik" gördüğün Çin markaları zirveyi ele geçirdi? Bak bakalım güncel satış oranlarına. Hiçbir bilginin olmadığı konuda bomboş fanboyluk yapmışsın sadece.
Katılıyorum. Bunu istatistiklerle destekleyeyim.
Hatta Xiaomi bırakın Apple'ı Avrupa'da geçtiğimiz çeyrekte Samsung'u bile geçti.

Xiaomi, Avrupa'da 2021 2. çeyrek akıllı telefon satışlarında Samsung'u geçerek 1. sıraya yükseldi.

xiaomi.PNG

Dünya geneli satışlarda ise Apple'ı geçerek 2. sıraya yükseldi.
Adamlar bangır bangır geliyor.

xiaomi2.PNG

NOT: iPhone kullanıcısıyım.

Nikmikyok

80+
Ben x3 Nfc Türkiye garantili cihaz kullanıyorum gördüğüm problemlerden biri, güncelleme gelmedi Miui 12.5 güncellemesi bundan önce çıkan bir çok cihaza geldi. Bu güncelleme ile alakalı durumun düzeleceği söylentileri var ama bakalım nasıl bir sistem ile düzeltme yapılacak. Bence bir tık tasarım olarak kaba bir cihaz, özellikle kamera kısmı diğer özellikleri bu tarafını görmezden gelmeme neden oldu. Ekranın IPS LCD olmasıda çoğu kullanıcıya göre dezavantaj, ben ilk çıktığı zaman ön sipariş ile X3 Nfc almıştım ama şimdi alacak olsam Poco X3 Gt ya da alternatifi bir cihaz bakardım.
Genel olarak kamera-şarj-performans olarak bana yetiyor.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
F3 e vereceğin 5bin TL'ye Yurt dışı OnePlus bir model alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular