Neler Yeni

POCO F3 VE X3 ARASINDA KALDIM

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Hocam bende note 10 pro alacağım, sıkıntıları nedir note 10 pro'nun ?
Ben kullanıyorum dostum ben herhangi bir yazılım sorununa rastlamadım insanların kullanmadan yorum yapmasına uyuz oluyorum. A52 yi de kullandım ve arka kapak esniyor ve bu cihaza note 10 pro dan daha iyi diyorlar tüm sorunlarıyla incelemek gerektiğini düşünüyorum cihazları.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,595
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Ben x3 kullanıyorum ama imkanım olsa f3 alırdım gerçekten güzel telefon. Ama x3'te seni zorda bırakmaz her ihtiyacını karşılar diye tahmin ediyorum, yani bende durum öyle :)

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Ben x3 kullanıyorum ama imkanım olsa f3 alırdım gerçekten güzel telefon. Ama x3'te seni zorda bırakmaz her ihtiyacını karşılar diye tahmin ediyorum, yani bende durum öyle :)
X3 pro ise katılıyorum ancak x3 nfc vs f3 derseniz x3 biraz yarı yolda bırakabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani her oyunu oynarsınız ancak f3 kadar iyi olmaz demek istiyorum yoksa x3 de yapacağınız basit işler için gayet yeterlidir.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,595
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
X3 pro ise katılıyorum ancak x3 nfc vs f3 derseniz x3 biraz yarı yolda bırakabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani her oyunu oynarsınız ancak f3 kadar iyi olmaz demek istiyorum yoksa x3 de yapacağınız basit işler için gayet yeterlidir.
Yarı yolda bırakmak? Zaten F3'ün daha iyi olduğunu belittim ancak X3'te yolda bırakmaz hocam, tabi eğer telefonla araba çekmeye falan kalkmayacaksanız bırakmaz merak etmeyin :D

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Yarı yolda bırakmak? Zaten F3'ün daha iyi olduğunu belittim ancak X3'te yolda bırakmaz hocam, tabi eğer telefonla araba çekmeye falan kalkmayacaksanız bırakmaz merak etmeyin :D
Altta da belirttim hocam her işi yaptırır ama f3 performansı beklememek lazım. :D

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Bırakın bu işleri kötü yazılımi var tabi kendi kullanıcılari bile söylüyor her yerde yorumlarda eğer iPhone a IMEI atilsaydi xiaomi telefonların yüzüne bile bakmazdiniz yüzüne gelmiş savunuyor burda
İphone kötü demiyorum ve savunmuyorum.
3K bandı bütçede xiaomi veya poco telefonların sunduğu özellikleri iphone sunamaz. 3-4K bütçede iphone markasının telefonu bile yok?
Aynı şekilde samsung markasının da düşük bütçede pek iyi telefonları yok. Ne alalım?
Xiaomi kullanıcısıyım hiç bir problem yaşamadım. Çevremde yaşayan da görmedim. Yaşanabilir mi? İllaki yaşanabilir teknoloji bu.
Yüksek bütçem olsa bende iphone yerine xioami almazdım. Bırakın şu fanboyluğu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Mikail Ebrinç
İlgilendiği Kategoriler
Oyun telefon.
Steam
1150574033 STEAM ID
Discord
Mikail#0820
Arkadaşlar askere gideceğim için özenle topladığım sistemi sattım. Telefon alacağım ama ben ilk başta x3 düşünüyordum ama daha sonra f3 modelini görünce acaba üstüne para koyup alsam mı diye düşünmeye başladım. Sizce ne yapmalıyım?
Poco f3 her anlamda daha üstün cihaz. F3 öneririm.

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
POCO X3

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Jugujugule
İphone kötü demiyorum ve savunmuyorum.
3K bandı bütçede xiaomi veya poco telefonların sunduğu özellikleri iphone sunamaz. 3-4K bütçede iphone markasının telefonu bile yok?
Aynı şekilde samsung markasının da düşük bütçede pek iyi telefonları yok. Ne alalım?
Xiaomi kullanıcısıyım hiç bir problem yaşamadım. Çevremde yaşayan da görmedim. Yaşanabilir mi? İllaki yaşanabilir teknoloji bu.
Yüksek bütçem olsa bende iphone yerine xioami almazdım. Bırakın şu fanboyluğu.
Ne komik adamsın ne kullandığınız telefonların kasa plastik çerçeve plastik kamera desen Allah alsın işlemci desen orta seviyede yazılım desen çingene gibi gelmiş burda fanboyluk diyo kalite derler buna kalite komik adam seni

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Ne komik adamsın ne kullandığınız telefonların kasa plastik çerçeve plastik kamera desen Allah alsın işlemci desen orta seviyede yazılım desen çingene gibi gelmiş burda fanboyluk diyo kalite derler buna kalite komik adam seni
Dostum kullanmadan yorum yaptığın o kadar belli oluyor ki veya almışsın bir telefon ilk gün düşürüp kırmışsın.
"Xiaomi alınmaz çöp" diyen kitledensin. Seninle daha fazla tartışmayacağım. Ne dersem deyim anlamayacaksın biliyorum senin gibi tipleri. Uslübüna da dikkat et.
İyi forumlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Jugujugule
Dostum kullanmadan yorum yaptığın o kadar belli oluyor ki veya almışsın bir telefon ilk gün düşürüp kırmışsın.
"Xiaomi alınmaz çöp" diyen kitledensin. Seninle daha fazla tartışmayacağım. Ne dersem deyim anlamayacaksın biliyorum senin gibi tipleri. Uslübüna da dikkat et.
İyi forumlar.
7 plus ve 8 kullandım şuan da oneplus 8 pro kullanıyorum çevremde bir çok kişi xiaomi kullanıyor kullananların çoğu da memnun değil gelmiş bana 3-4 k iPhone neden yok diyo ben sana neden olmadığını açıkladım az önce shehwhhwhwhwjsjdjsjs klasik Xiaomi kullanıcilari

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
7 plus ve 8 kullandım şuan da oneplus 8 pro kullanıyorum çevremde bir çok kişi xiaomi kullanıyor kullananların çoğu da memnun değil gelmiş bana 3-4 k iPhone neden yok diyo ben sana neden olmadığını açıkladım az önce shehwhhwhwhwjsjdjsjs klasik Xiaomi kullanıcilari
İnan sana şu an kahkaha atıyorum.d
Ben xiaomi iphone'dan daha iyi mi dedim sen neyi savunuyosun?.d.d
Dediğim gibi ne dersem deyim anlamayacaksın. 3K bandında xiaomi telefon alınmaz mantığındasın. Git ikinci el iphone 5s al:)

Top Bottom