Neler Yeni

POCO F3 VE X3 ARASINDA KALDIM

Nachi

80+ Platinum
Bende x3 var önermem yazılım sıkıntıları var
işte ben de bu yüzden önermiyorum. Bende de redmi note 7 var yazılım zaten berbat. Daha da berbat halde. Batarya su gibi bitiyor.
bütçe belirtin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

7 plus ve 8 kullandım şuan da oneplus 8 pro kullanıyorum çevremde bir çok kişi xiaomi kullanıyor kullananların çoğu da memnun değil gelmiş bana 3-4 k iPhone neden yok diyo ben sana neden olmadığını açıkladım az önce shehwhhwhwhwjsjdjsjs klasik Xiaomi kullanıcilari
Xioami değil şayomi

Onun yerine a32 al.
@BaşaramadıkAbi

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Jugujugule
Yanlış Bilgilendirme
İnan sana şu an kahkaha atıyorum.d
Ben xiaomi iphone'dan daha iyi mi dedim sen neyi savunuyosun?.d.d
Dediğim gibi ve ne dersem deyim anlamayacaksın. 3K bandında xiaomi telefon alınmaz mantığındasın. Git ikinci el iphone 5s al:)
O iPhone 5s i tercih ederim kullandığınız telefona sjagagsgshhwhqhaba 3 k telefon neyi sunuyormus iPhone sunamaz diyor hala kamera desen rezelat kaskalin telefon çerçeve kasa plastik yazılım berbat hala savunuyor pubg oynayın diye tel yapiyolar size siz de savunuyorsunuz asıl ben size ve sana kahkaha atıyorum 🤣🤣🤣

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
O iPhone 5s i tercih ederim kullandığınız telefona sjagagsgshhwhqhaba 3 k telefon neyi sunuyormus iPhone sunamaz diyor hala kamera desen rezelat kaskalin telefon çerçeve kasa plastik yazılım berbat hala savunuyor PUBG oynayın diye tel yapiyolar size siz de savunuyorsunuz asıl ben size ve sana kahkaha atıyorum 🤣🤣🤣
Gün içinde 4 kez şarjın bitmesini istiyorsan alabilirsin tabi kiii.
Çok durmazsın zaten forumda perman yakındır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Jugujugule
Gün içinde 4 kez şarjın bitmesini istiyorsan alabilirsin tabi kiii.
Çok durmazsın zaten forumda perman yakındır.
İşlemci ve Yazılım diye bişey var yazılım tabi siz Xiaomi kullanıcilari bilmezsiniz bunları 10 saate yakın süre alıyor iPhone :) durup durmamak benim kararim seni ilgilendirmez 🤣

Arkadaşlar askere gideceğim için özenle topladığım sistemi sattım. Telefon alacağım ama ben ilk başta x3 düşünüyordum ama daha sonra f3 modelini görünce acaba üstüne para koyup alsam mı diye düşünmeye başladım. Sizce ne yapmalıyım?
Oyun odaklı ise x3 pro kamera ise f3 net. X3 pro cidden oyun canavarı pubg mobilde ultra HD bile sıfır kasma + 60 FPS kamera kötü değil sabah fotoğraf cektinmi birçok Xiaomi cihazı süper çekiyor herkes bir şey affedersiniz sallıyor ama suanki güncel piyasada olan cihazlar dandik cihazlar değil hepsi neredeyse eş değer fotoğraf çekiyor fiyat farkı yüzünden diğer cihazlari gömmek nedir? :)

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
İşlemci ve Yazılım diye bişey var yazılım tabi siz Xiaomi kullanıcilari bilmezsiniz bunları 10 saate yakın süre alıyor iPhone :) durup durmamak benim kararim seni ilgilendirmez 🤣
Senin değil yöneticilerin kararı o da bu üslupla devam edersen kalman biraz zor gibi gözüküyor:) Her mesajıma gülücük atarak kendini üste çıkarmaya çalışan tipler çok maalesef forumda çok gördüm.
Ailede 5s kullanan var şarjı aktif kullanımda 3 saat gidiyor:) Düşük bütçede iphone önermiyorum kimseye, siz önerebilirsiniz. Tabi kim dinler orasını bilemem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Jugujugule
Senin değil yöneticilerin kararı o da bu üslupla devam edersen kalman biraz zor gibi gözüküyor:) Her mesajıma gülücük atarak kendini üste çıkarmaya çalışan tipler çok maalesef forumda çok gördüm.
Ailede 5s kullanan var şarjı aktif kullanımda 3 saat gidiyor:) Düşük bütçede iphone önermiyorum kimseye, siz önerebilirsiniz. Tabi kim dinler orasını bilemem.
2013 yılında çıkmış telefondan batarya performansı bekliyor ne komiksin beni güldürmeyi başarıyorsun :) kimseye de şuan 5s önermedim :) 6s bile şuan güncelleme alıyor şuan bile :) senin şayomin 6 sene güncelleme alacak mı :) seni dinleyen beni Hayda Hayda dinler :) 2021 yılında iPhone 8 den aşağısı iPhone önermiyorum :) şayomi zaten önermiyorum :) 🤣 üslubumda da bir sorun yok gülüp gülmemem beni ilgilendirir üstü de çıkmaya çalışmıyorum :) cevapların beni güldürüyor :) Tofaş'ıni övmeye çalışan Mehmet gibisin ondan :) birde gelmiş 4000 TL ye niye iPhone yok diyor yurtdışında 4000 dolar mı bunlar 🤣🤣 onu git dolar amcana ve malum Parti'nin beyefendilerine sor bize değil 🤣

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
2013 yılında çıkmış telefondan batarya performansı bekliyor ne komiksin beni güldürmeyi başarıyorsun :) kimseye de şuan 5s önermedim :) 6s bile şuan güncelleme alıyor şuan bile :) senin şayomin 6 sene güncelleme alacak mı :) seni dinleyen beni Hayda Hayda dinler :) 2021 yılında iPhone 8 den aşağısı iPhone önermiyorum :) şayomi zaten önermiyorum :) 🤣 üslubumda da bir sorun yok gülüp gülmemem beni ilgilendirir üstü de çıkmaya çalışmıyorum :) cevapların beni güldürüyor :) Tofaş'ıni övmeye çalışan Mehmet gibisin ondan :) birde gelmiş 4000 TL ye niye iPhone yok diyor yurtdışında 4000 dolar mı bunlar 🤣🤣 onu git dolar amcana ve malum Parti'nin beyefendilerine sor bize değil 🤣
Sorun da o. İphone 8'den aşağı önermiyorum diyorsun. Düşük bütçede insanlara ne öneriyorsun peki?
Üslubuna biraz daha dikkat et bence:)

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Jugujugule
Sorun da o. İphone 8'den aşağı önermiyorum diyorsun. Düşük bütçede insanlara ne öneriyorsun peki?
Üslubuna biraz daha dikkat et bence:)
Bütçesi neyse ona göre öneri yapıyorum sorun senin Xiaomi ile iPhone kıyaslaman ve fiyat vermen 4000 TL de telefonu yok vs vs demen iPhone 12 mini bile 700 dolar dolar ve vergilerle bu hale geliyor

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Bütçesi neyse ona göre öneri yapıyorum sorun senin Xiaomi ile iPhone kıyaslaman ve fiyat vermen 4000 TL de telefonu yok vs vs demen iPhone 12 mini bile 700 dolar dolar ve vergilerle bu hale geliyor
Dostum bak sınırımı bozmamak için kendini tutuyorum. Daha fazla sınırımı zorlama istersen.
Şu an konu vergi değil. Konuyu nasıl vergiye getirdin? Düşük bütçede xiaomi öneriyorum evet çünkü düşük bütçede iphone telefon yok diyorum ve verdiğin cevap "birde gelmiş 4000 TL ye niye iPhone yok diyor yurtdışında 4000 dolar mı bunlar "?.
Saçma şekilde kendini üste çıkmaya çalışıyorsun. Ciddi şekilde iphone fanboyluğu yapıyorsun fakat farkında bile değilsin.
3K telefon kullandığı malzeme plastik diyorsun. Düşük bütçede telefon alacak olanlar almasın o zaman dostum? Sadece herkes iphone kullansın diğer markaları yok sayalım nasıl fikir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Jugujugule
Dostum bak sınırımı bozmamak için kendini tutuyorum. Daha fazla sınırımı zorlama istersen.
Şu an konu vergi değil. Konuyu nasıl vergiye getirdin? Düşük bütçede xiaomi öneriyorum evet çünkü düşük bütçede iphone telefon yok diyorum ve verdiğin cevap "birde gelmiş 4000 TL ye niye iPhone yok diyor yurtdışında 4000 dolar mı bunlar "?.
Saçma şekilde kendini üste çıkmaya çalışıyorsun. Ciddi şekilde iphone fanboyluğu yapıyorsun fakat farkında bile değilsin.
3K telefon kullandığı malzeme plastik diyorsun. Düşük bütçede telefon alacak olanlar almasın o zaman dostum? Sadece herkes iphone kullansın diğer markaları yok sayalım nasıl fikir?
Ahshhqhqgsgqgqaahaha sen benim başıma ağrı getirdin düşük bütçede iPhone yok diyor ahshhahahawbabsshwhwhebe ben sana dolar ve vergi DİYORUM bu yüzden yok neyi anlamıyorsun saçma falan değil bayağı cevabı bu dolar ve vergi senin 3000 TL ye telefon dediğin telefonlar işlemciden ibaret rezalet telefonlar hala gelmiş lak luk ediyor konuşuyorsun ama bir yere çıkmıyor dediğin hiç bişey saçma sapan konuştun sen kendin söyledin yok ucuza telefonu yok 3000 TL ye verdiğini veremiyor kardeşim 3000 TL ye ne veriyor sana şayomi shahhqqhahw verdiği şey işlemci oda eh pek başka ne veriyor düşük bütçede iPhone yok diye bişey yok hiç bişeyin de farkında falan değilsin 3000 TL düşük bütçe de değil bir asgarî ücret

Ha birde ekonomi iyi olsaydı zaten öyle olurdu herkes iPhone kullanırdi merak etme 🤣🤣🤣

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Ahshhqhqgsgqgqaahaha sen benim başıma ağrı getirdin düşük bütçede iPhone yok diyor ahshhahahawbabsshwhwhebe ben sana dolar ve vergi DİYORUM bu yüzden yok neyi anlamıyorsun saçma falan değil bayağı cevabı bu dolar ve vergi senin 3000 TL ye telefon dediğin telefonlar işlemciden ibaret rezalet telefonlar hala gelmiş lak luk ediyor konuşuyorsun ama bir yere çıkmıyor dediğin hiç bişey saçma sapan konuştun sen kendin söyledin yok ucuza telefonu yok 3000 TL ye verdiğini veremiyor kardeşim 3000 TL ye ne veriyor sana şayomi shahhqqhahw verdiği şey işlemci oda eh pek başka ne veriyor düşük bütçede iPhone yok diye bişey yok hiç bişeyin de farkında falan değilsin 3000 TL düşük bütçe de değil bir asgarî ücret

Ha birde ekonomi iyi olsaydı zaten öyle olurdu herkes iPhone kullanırdi merak etme 🤣🤣🤣
Boş.

O iPhone 5s i tercih ederim
kimseye de şuan 5s önermedim
:unsure::unsure:

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Telefon için 3K düşük bütçe değil mi? Peki.d
Üslubuna bakarak seninle daha fazla tartışılmayacağını anladım. Lak luk falan konuşamazsın benimle kendine gel.
Tamamen boş bir insansın.

Top Bottom