bu telefonu rom atıcak kişi alsın zatenİşletim sistemi çöp olmasaydı alınırdı
Sıcaklık sorunu da var
bu telefonu rom atıcak kişi alsın zatenİşletim sistemi çöp olmasaydı alınırdı
Sıcaklık sorunu da var
A serisi hakkında bir şey söylemedim. PUBG falan oynarken eli yakıyor baya, ben de Note 12 4G Vardı işlemcisi ya yandı ya da bozuldu bir şey oldu. 62 derece gördümİşletim sistemine bir şey diyemem ama samsung a serisi de bu telefondan fazla ısınıyor ona bakarsan.
imkansız o dereceler uygulama ile baktığın içindirA serisi hakkında bir şey söylemedim. PUBG falan oynarken eli yakıyor baya, ben de Note 12 4G Vardı işlemcisi ya yandı ya da bozuldu bir şey oldu. 62 derece gördüm
50 derece sınırı var ondwn sonrası kapanıyor tai ben o özelliği kapatmıştım çünkü Note 12 4G Kullanıyorsan 40 derece aşağıya inmiyor zateno derecelerde kapanıyor diye hatırlıyorum oyunlar
Biri de 35 derece yazsa telefon 35 derece çalışıyor yani.
Ateş ölçer ile de baktım. Snapdragon 685 alev alev yanıyor hatta TikTok ta C4 bombası diye bi mizahi video da görmüştüm 685 ile alakalıama çok çok yakın fiyata daha iyi bir cihaz var poco-xioami almak istemeyenler için https://www.epey.com/akilli-telefonlar/tecno-camon-20s-pro-5g.html
Mesaj otomatik birleştirildi:
imkansız o dereceler uygulama ile baktığın içindir
35 derece de nanoreview diyordur kesinBiri de 35 derece yazsa telefon 35 derece çalışıyor yani.
telefon tamir görmüş müydü öncedenA serisi hakkında bir şey söylemedim. PUBG falan oynarken eli yakıyor baya, ben de Note 12 4G Vardı işlemcisi ya yandı ya da bozuldu bir şey oldu. 62 derece gördüm
Sıfırdıtelefon tamir görmüş müydü önceden
33 W hızlı şarjı var, 4k 60 FPS video çekemiyor. SoC tarafında GPU gücü daha iyi. Daha iyi yönleri var ancak direkt daha iyi değil.ama çok çok yakın fiyata daha iyi bir cihaz var poco-xioami almak istemeyenler için https://www.epey.com/akilli-telefonlar/tecno-camon-20s-pro-5g.html
İşte asıl mesele de test verisinin gerekli olduğu. Birisi 35 derece yazar, birisi 42 derece yazar, birisi 47 derece yazar, birisi de 30 derece yazar. Hangi koşullarda ne kadar ısındığının testi varsa paylaşılması gerek, direkt ''şu'' veya ''bu'' diye yazmak sadece yazıdan ibaret ancak almayı düşünen için ne ürün olursa olsun kafa karıştırır, sadece bu ürün özelinde değil.Ateş ölçer ile de baktım. Snapdragon 685 alev alev yanıyor hatta TikTok ta C4 bombası diye bi mizahi video da görmüştüm 685 ile alakalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
35 derece de nanoreview diyordur kesin
sıcakğlı 12 derece olan ortamda 40 derece de geziyor. 35 derece sıcaklıklar da 6233 W hızlı şarjı var, 4k 60 FPS video çekemiyor. SoC tarafında GPU gücü daha iyi. Daha iyi yönleri var ancak direkt daha iyi değil.
İşte asıl mesele de test verisinin gerekli olduğu. Birisi 35 derece yazar, birisi 42 derece yazar, birisi 47 derece yazar, birisi de 30 derece yazar. Hangi koşullarda ne kadar ısındığının testi varsa paylaşılması gerek, direkt ''şu'' veya ''bu'' diye yazmak sadece yazıdan ibaret ancak almayı düşünen için ne ürün olursa olsun kafa karıştırır, sadece bu ürün özelinde değil.
suya dayanıklılık-batarya-hafıza kartı desteği-ön kamera portrede daha önde o nedenle söyledim33 W hızlı şarjı var, 4k 60 FPS video çekemiyor. SoC tarafında GPU gücü daha iyi. Daha iyi yönleri var ancak direkt daha iyi değil.
İşte asıl mesele de test verisinin gerekli olduğu. Birisi 35 derece yazar, birisi 42 derece yazar, birisi 47 derece yazar, birisi de 30 derece yazar. Hangi koşullarda ne kadar ısındığının testi varsa paylaşılması gerek, direkt ''şu'' veya ''bu'' diye yazmak sadece yazıdan ibaret ancak almayı düşünen için ne ürün olursa olsun kafa karıştırır, sadece bu ürün özelinde değil.
Benim poco x7 pro 45-50 dkde ediyor 90w ile o yüzden sormuştum. Aynı şekilde m31s 15w ile 2 saatte olurken 25w ile 1 saat 40-45 dk de oluyor 6000 mah ama30-40dk arası max süreceği süre samsunglar 90dk