sen hep ters cevap veriyorsun bilmiyorum yaşın kaç, son cihazlardan biri honor tarafında ben 5 modelini kullanıyorum ayrıca memnunum ama parlaklık ve pil yüzünden bu modele bakıyorum.Alanlar onada bir göz atsın diye yazdım bi dahaki ters cevabına susturacagım.Bi' 4k, olmadı bi' 4k daha verince S24 FE alınabiliyor. Mesela hiçbir anlamı kalmadı bu Honor modelinin.
Hep ters cevap verme durumu yok, mantığa göre cevap verme durumu var. Arada 4k fiyat farkı var, 1 defa verince seçenek değişiyor, 2 defa daha verince yine seçenek değişiyor. Phone 1 alternatif yazılsa neyse, en azından benzer fiyata daha mantıklı olur ancak 4k fiyat farkı olan cihazı karşılaştırmak,sen hep ters cevap veriyorsun bilmiyorum yaşın kaç, son cihazlardan biri honor tarafında ben 5 modelini kullanıyorum ayrıca memnunum ama parlaklık ve pil yüzünden bu modele bakıyorum.Alanlar onada bir göz atsın diye yazdım bi dahaki ters cevabına susturacagım.
Hep ters cevap verme durumu yok, mantığa göre cevap verme durumu var. Arada 4k fiyat farkı var, 1 defa verince seçenek değişiyor, 2 defa daha verince yine seçenek değişiyor. Phone 1 alternatif yazılsa neyse, en azından benzer fiyata daha mantıklı olur ancak 4k fiyat farkı olan cihazı karşılaştırmak,
Doğru, bu detay da gözden kaçmış, üstüne üstlük Honor'un şarj aleti olunca fark daha da açılabilir, piyasada pek bulunamıyor sanırım. Telefonun kutusundan şarj aleti de çıkmıyor.Şarj aleti fiyatını da ekleyim biz o 4kya.