Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

❌İndirim Bitti! Poco F4 6 GB 128 GB 13320TL * 45TL Kargo (Snapdragon 870 - 4k 60 FPS)

MoonWalk

80+ Silver
Bulursan haber ver o zaman :D
Sıfır yurt içi cihazın paylaşıldığı konunun altında yurt dışı cihazı yazan, 6 GB RAM'in direkt yetmeyeceğini yazan buldum ya, bunu da bulmak imkânsız değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sürekli pasif agresif cevaplar veriyor o, laf anlatmana gerek yok. Telefon gayet F/P, paylaşım için teşekkürler.
Rica ederim. İyi veya kötü yorumdan dolayı değil, mantıklı yorumdan ötürü.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Atakan
6 ram'in yeteceğini düşüneni de bulmak imkansiz değilmiş bunu öğrendim. Yetmez hocam anlayin :D

Keyfen

80+ Bronze
valla poco x3 pro kullanıyorum 3 yıldır canavar gibi arada donmaya başladı tabi nazar değdi ama genel özelliklere baktığımda gitgide kaliteyi tüm modellerde kısarak ilerlemişler, aynı gm9 pro canavarken ilerleyen modellerde her yönden kısmaya başlamaları gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Atakan
Ki şuan HyperOS gibi rami fazlaca kullanan bir isletim sistemine sahip telefondan bahsediyoruz. 6GB rami olan cihazlarda 3-4GB ram tüketiyor bu isletim sistemi. MIUI böyle değil ama.

Bumbastik

80+ Bronze
İkinci elde 7-8 bin TL ye bulunabilir. Ben kendim sattım bu cihazı. Home tuşuna basınca uzun bir süre beklettigi için sattım . Kamerada yeteri kadar iyi değil maalesef 11-12 bandında satıldı en son o fiyattan alınabilir belki

Overrate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Mehmet sunal
Hocam zaten poco arayüzü sağolsun 3-4 işlemci geriden geliyor. Elinizdeki cihazdan sakın böyle markalara geçmeyin
yok bunun tadını aldığında zaten başka marka düşünmüyorsun bile :D Değiştirmeyi düşünmüyorum ama öldüğü zamanda oneplus 13 almayı düşünüyorum çok hoşuma gitti özellik ve kamera olarak

MoonWalk

80+ Silver
6 ram'in yeteceğini düşüneni de bulmak imkansiz değilmiş bunu öğrendim. Yetmez hocam anlayin :D
Kesin olarak yetmez veya yeter denmez, kullanıcıya göre yetebilir veya yetmeyebilir denir. X7 Pro'nun da şebeke sorunu var, alanlar kesinlikle ve kesinlikle bu şebeke sorunundan şikayetçi, alan direkt elinden çıkartmaya çalışıyor. Çeşitli sitelerde çokça yazıldı... Anlaşılması gereken, konunun ne üzerine olduğu ve konudaki ürünün kimlere hitap ettiği.
Ki şuan HyperOS gibi rami fazlaca kullanan bir isletim sistemine sahip telefondan bahsediyoruz. 6GB rami olan cihazlarda 3-4GB ram tüketiyor bu isletim sistemi. MIUI böyle değil ama.
Baz versiyonda geliyorsa güncellemeye gerek yok, POCO veya Redmi serisi için de baz gelen sürüm iyi olur zaten. Güncelleme yapılırsa genel olarak Xiaomi'nin Redmi serisi ve POCO telefonları ilk günkü performansını kaybeder (genel olarak). Güncelleme yapılınca da çok bir kazanım olmuyor zaten.

Son düzenleme:
Top Bottom