❌İndirim Bitti! Poco F4 6 GB 128 GB 13320TL * 45TL Kargo (Snapdragon 870 - 4k 60 FPS)

Güncelleme almayacak telefona para verilmez
Ayrıca bütün Poco seisinin kamerası kötü

Bir ara 15-17 bine Honor 200 satılıyordu

Her bakımdan Poco F4 içinden geçer

8/256gb s20feden 12/256gb s25e geçtim dünya varmış dedim. ha eski telefon bozulmasa daha kullanırdım da ama çok fark var hız olarak oyun oynamasam bile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rom desteği iyi bir telefon rom atmak isteyen için güzel telefon

poco almayın arkadaşlar uzun ömürlü bir marka değil. satın alanların yarısının cihazı 5 sene gidiyorsa diğer yarısının 8 aya anakartı yanıyor. anakart yanmasıyla meşhur bir marka kendileri, etrafınızda teknik servisler varsa gidin bakın masanın üstü poco dolu.
Anakart sorunu X3 Pro modelinde oluyordu, diğer modellerde bu şekilde bir sorun yaşayan kullanıcılar fazla görünmüyor, özellikle X3 Pro modelinde var bu sorun. Modelde sorun var demek ayrı, direkt marka sorunlu demek ayrı, markaya değil modele bakılır diye söylemeyen kalmamıştır herhalde. Bu model özelinde de anakart sorunu varsa ve yaşayan varsa belirtilmesi mantıklı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçen de DRAM olmayan SSD modeliyle DRAM olan SSD modelini bir tutuyordun. Çok iddialı şekilde yazıyorsun mesajlarını. Ürünleri sert bir şekilde kötülemeye gerek yok. 'Şurası' veya 'burası' şeklinde belirtmek doğru olan, telefon denen cihaz da sadece kameradan ibaret değildir, ''işlemcisi iyidir ancak kamerası memnun etmeyebilir'' şeklinde yazılsa eleştiri olur. Bu şekilde ne olduğu pek belli değil.

Son düzenleme:
Ne kadar olmalı orasına yorumum yok fakat sd888 kullanıyorum 8/128, bendeki cihaz bile artık beni sal moduna geçti sayılır. 6gb ram ve 870'in kullanım ömrü 2025'de çoktan doldu. 13-14k buna vereceğime alternatif bakardım muhtemelen. Bu tarz işlemcili cihazlar artık ikinci el pazarından alınması gereken cihazlar.
Realme GT2 mi kullanıyorsunz? Bende 888 li bir cihaz kullanıyorum sıkıntı yok pili dışında kasmıyor etmiyor ama şuan pil %1 :ROFLMAO:

Ekran Honor 200 her bakımdan daha iyi
BT 5,3 Honor daha iyi ----> aptX HD desteği var Flac ve wav albümlerde daha iyi ses kalitesi demek (Poco F4 bu yok)
Batarya Honor daha iyi
Hızlı şarj Honor daha iyi
Kamera honor 200 çok daha iyi
Yazılım Honor 200 daha iyi
Ram Honor 200 daha iyi
İşlemci Honor 200 daha iyi (ısınmıyor)
Honor Android 14 le geliyor güncelleme alacak (poco f4 Android 12 ile geliyor güncelleme almayacak)

1744116441011.png

Şu kullanılmaz diyenleri anlamıyorum. S20 fe var sd 865 beni hiç yarı yolda bırakmadı. Bu işlemcinin neyinden menun değilsiniz . Hiç güncelleme almasa bile uzun süre iş yapacak bir cihaz. Oyun harici standart kullanıcıyı çok daha fazla idare edecektir.

BT 5,3 Honor daha iyi ----> aptX HD desteği var Flac ve wav albümlerde daha iyi ses kalitesi demek (Poco F4 bu yok)
Batarya Honor daha iyi
Ram Honor 200 daha iyi
Honor Android 14 le geliyor güncelleme alacak (poco f4 Android 12 ile geliyor güncelleme almayacak)

Alıntıyı görüntüle
İşte asıl konu da her ürünün gerçek ve mantıklı indiriminin paylaşılması ve herkese göre ürünlerin farklı hitap etmesi. Honor 200 de dahil birçok ürünün indirimi paylaşıldı, F4 de paylaşıldı, diğerleri de paylaşılacak. 500-1000TL bütçe artamayan dahi varken aradaki 4-5k farkı kim verecek... 15k altında sınırlı bütçesi olan, Xiaomi deneyimi olan birisi memnun olacak belki de.

Son düzenleme:
Batarya Honor daha iyi
Ram Honor 200 daha iyi

Alıntıyı görüntüle
arada %35lik fiyat farkı var farkında mısın? honor 200ün üstüne de %35 ekleyinde 24.5k ediyor o fiyatta da s24 fe var honor200ün eline veriyor

Nothing Phone 1 varken alınmaz, sunacağı yazılım deneyimi yeter.

Her bakımdan Poco F4 içinden geçer
hocam honor marka telefonlara endonezya romu atılıp arama kayıt aktifleştirilebiliyor mu 2.el bakabilirim işi görürse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,124
Üyeler
173,932
Son üye
a_aydnl
Geri