sen hep ters cevap veriyorsun bilmiyorum yaşın kaç, son cihazlardan biri honor tarafında ben 5 modelini kullanıyorum ayrıca memnunum ama parlaklık ve pil yüzünden bu modele bakıyorum.Alanlar onada bir göz atsın diye yazdım bi dahaki ters cevabına susturacagım.
sen hep ters cevap veriyorsun bilmiyorum yaşın kaç, son cihazlardan biri honor tarafında ben 5 modelini kullanıyorum ayrıca memnunum ama parlaklık ve pil yüzünden bu modele bakıyorum.Alanlar onada bir göz atsın diye yazdım bi dahaki ters cevabına susturacagım.
Hep ters cevap verme durumu yok, mantığa göre cevap verme durumu var. Arada 4k fiyat farkı var, 1 defa verince seçenek değişiyor, 2 defa daha verince yine seçenek değişiyor. Phone 1 alternatif yazılsa neyse, en azından benzer fiyata daha mantıklı olur ancak 4k fiyat farkı olan cihazı karşılaştırmak,
mantıklı değil. Eğer ki ters cevap alıyorsan ters mantıkla yazdığındandır. Forumda da birçok kişi ters mantıkla düşünüyor ki (eğer ki düşünüyorlarsa onlar da) ters cevap alıyorlar. %35-%40 fiyat farkı olan cihazı alternatif sunmak mantıklı değil. Birçok kişi engelli, hâlen engellenmeye devam ediyor, bazıları da hâlen devam ediyor garip hâllerine, ona göre de garip cevapları alacaklar yine. Ya mantık olacak ya da terse ters.
Hep ters cevap verme durumu yok, mantığa göre cevap verme durumu var. Arada 4k fiyat farkı var, 1 defa verince seçenek değişiyor, 2 defa daha verince yine seçenek değişiyor. Phone 1 alternatif yazılsa neyse, en azından benzer fiyata daha mantıklı olur ancak 4k fiyat farkı olan cihazı karşılaştırmak,
Doğru, bu detay da gözden kaçmış, üstüne üstlük Honor'un şarj aleti olunca fark daha da açılabilir, piyasada pek bulunamıyor sanırım. Telefonun kutusundan şarj aleti de çıkmıyor.