Neler Yeni

🔥İndirim POCO F4 6 GB 128 GB 11999TL * 45TL Kargo

USTUEM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Emir
Kargo fiyati oldugu icin almiyorum.

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Cem
Bi' 4k, olmadı bi' 4k daha verince S24 FE alınabiliyor. Mesela hiçbir anlamı kalmadı bu Honor modelinin.
sen hep ters cevap veriyorsun bilmiyorum yaşın kaç, son cihazlardan biri honor tarafında ben 5 modelini kullanıyorum ayrıca memnunum ama parlaklık ve pil yüzünden bu modele bakıyorum.Alanlar onada bir göz atsın diye yazdım bi dahaki ters cevabına susturacagım.

MoonWalk

80+ Silver
sen hep ters cevap veriyorsun bilmiyorum yaşın kaç, son cihazlardan biri honor tarafında ben 5 modelini kullanıyorum ayrıca memnunum ama parlaklık ve pil yüzünden bu modele bakıyorum.Alanlar onada bir göz atsın diye yazdım bi dahaki ters cevabına susturacagım.
Hep ters cevap verme durumu yok, mantığa göre cevap verme durumu var. Arada 4k fiyat farkı var, 1 defa verince seçenek değişiyor, 2 defa daha verince yine seçenek değişiyor. Phone 1 alternatif yazılsa neyse, en azından benzer fiyata daha mantıklı olur ancak 4k fiyat farkı olan cihazı karşılaştırmak,
1744745294052.png

mantıklı değil. Eğer ki ters cevap alıyorsan ters mantıkla yazdığındandır. Forumda da birçok kişi ters mantıkla düşünüyor ki (eğer ki düşünüyorlarsa onlar da) ters cevap alıyorlar. %35-%40 fiyat farkı olan cihazı alternatif sunmak mantıklı değil. Birçok kişi engelli, hâlen engellenmeye devam ediyor, bazıları da hâlen devam ediyor garip hâllerine, ona göre de garip cevapları alacaklar yine. Ya mantık olacak ya da terse ters.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buradan bir örnek olsun bu mantık olayı.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
mustafa
Hep ters cevap verme durumu yok, mantığa göre cevap verme durumu var. Arada 4k fiyat farkı var, 1 defa verince seçenek değişiyor, 2 defa daha verince yine seçenek değişiyor. Phone 1 alternatif yazılsa neyse, en azından benzer fiyata daha mantıklı olur ancak 4k fiyat farkı olan cihazı karşılaştırmak,

Şarj aleti fiyatını da ekleyim biz o 4kya.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,004
İsim
Sercan SAYİT
Düşük bütçede oyun oynamak istiyorum diyenler alıp geçsin. CRDroid yada PixelExprerience rom kurum keyfine bakar.

Top Bottom