Neler Yeni

🔥🔥Samsung Galaxy S24 FE 128 GB - 20.095 TL🔥🔥

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
819
İsim
YILDIRIM

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Yiğit
Honor 70 kullanıyorum ince ve edge ekran olduğu için bana öyle geldi hocam
benim şuan kullandığım flat ekran ve çerçeveleri nispeten s24fe ye benziyor ondandır

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Yiğit
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ahmet mehmet
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ahmet mehmet
Getirde n11 kampanyasıda varmış bununla birleşiyorsa ekstra bin tl getirpara da kazanırsın şarj aletin yoksa onu da bedavaya getirmiş olursun.

https://www.n11.com/kampanyalar/tik-hizinda-indirim buradan 1500/25000 kuponu al . Sonra mediamarkt satıcıyı seç kuponu kullanabilmek için. Diğer satıcılarda kullandırmıyor diye hatırlıyorum. Şu an stok kalmamış ara sıra kontrol et stok yeniliyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

n11 akbank chip para kullanılıyor mu bilgin var mı?
genel olarak haberim yok kart kampanyalarından malesef

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Yiğit
https://www.n11.com/kampanyalar/tik-hizinda-indirim buradan 1500/25000 kuponu al . Sonra mediamarkt satıcıyı seç kuponu kullanabilmek için. Diğer satıcılarda kullandırmıyor diye hatırlıyorum. Şu an stok kalmamış ara sıra kontrol et stok yeniliyorlar.
neden diğer satıcılarda kullandırmıyor illa mediamarkt olması lazımki neyse bekleyeyim teşekkürler daha başka mantıklı indirim olursa haberdar olmak isterim :)

Getirde n11 kampanyasıda varmış bununla birleşiyorsa ekstra bin tl getirpara da kazanırsın şarj aletin yoksa onu da bedavaya getirmiş olursun.
çok teşekkürler hocam bunuda değerlendireyim eğer telefonu alırsam n11 den

RELAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Furkan Tekemen
N11 mümkünse almamaya çalışın elektronik ürünlerin arkasında durmayan firma iade yok ürün şansına kötü geldiği an geçmiş olsun full tamirlik olur

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Yiğit
N11 mümkünse almamaya çalışın elektronik ürünlerin arkasında durmayan firma iade yok ürün şansına kötü geldiği an geçmiş olsun full tamirlik olur
eğer mediamarkt n11 tarafında s24fe satarsa 1500 tl indirim için alırım hocam mecbur. aslında satıcı n11 in kendisi değil sıkıntı olmaz bence

Arondir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
omer
Kupon kullanıp başka telefon aldım sipariş hiç görünmüyor bankadan para çekmiyor. Deneyen var mı benden başka ?

2 kere denedim olmadı kupon kullanıldı diye büyük ihtimal.

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Yiğit
Kupon kullanıp başka telefon aldım sipariş hiç görünmüyor bankadan para çekmiyor. Deneyen var mı benden başka ?
hangi telefonu hangi satıcıdan aldın hocam? kuponun geçerli olduğu kısımları öğrenmek için soruyorum

Arondir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
omer
hangi telefonu hangi satıcıdan aldın hocam? kuponun geçerli olduğu kısımları öğrenmek için soruyorum
mediamart ödeme adımına geliyor 3d secure giriyorum sipariş no bile veriyor ama siparişlerde asla görünmüyor.

parayıda çekmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,047
Üyeler
167,597
Son üye
gençmimar
Top Bottom