Neler Yeni

🔥🔥Samsung Galaxy S24 FE 128 GB - 20.095 TL🔥🔥

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Yiğit

Cosef99

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yusuf İslam Sofuoğlu
Daha önce hiç satmamış bu üründen bu satıcı. Size tavsiyem; amazon.com.tr, Hepsiburada, Trendyol veya Samsung Türkiye satıcılı değilse almayın arkadaşlar. 3-5 bin lira cebinizde kalacak diye 3-5 ayınızı uğraşarak geçirmeyin.
Trendyolu bu isteye dahil etmem.

utq35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Utku Çetin

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Yiğit

utq35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Utku Çetin
ne zamandır bekliyorsun hocam ben 1 aydır bekliyorum nerdeys
Bir ay civarı akakçeden bakarsan zaten adam gibi fiyatı inmiyor 256gb olan modelin 128lik almakta bana saçma geliyor

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Yiğit
Bir ay civarı akakçeden bakarsan zaten adam gibi fiyatı inmiyor 256gb olan modelin 128lik almakta bana saçma geliyor
akakçe den bakıyorum sürekli bende yok mümkün değil 256 olan bi türlü indirime girmiyor daha ne kadar beklicez be sahibinden de sıfır alıp kapalı kutu satanlar bile var ama hepsi sıfırıyla aynı fiyat istiyor alıp bi kaç günlük kullananlar var onlar bi tık ucuz istiyor ama aynı şehirde değiliz öyle olunca param güvende faşanda istemiyorlar onlarda olmuyor bekleyip duruyorum

RELAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Furkan Tekemen
akakçe den bakıyorum sürekli bende yok mümkün değil 256 olan bi türlü indirime girmiyor daha ne kadar beklicez be sahibinden de sıfır alıp kapalı kutu satanlar bile var ama hepsi sıfırıyla aynı fiyat istiyor alıp bi kaç günlük kullananlar var onlar bi tık ucuz istiyor ama aynı şehirde değiliz öyle olunca param güvende faşanda istemiyorlar onlarda olmuyor bekleyip duruyorum
s24fe harbiden tuğla gibi mi çoğu kişi tek el kullanım yorar diyor eli. Bu fiyata başka alternatifte yok doğru düzgün keşke s24 plus 30-35k aralarında satılsa.

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Yiğit
s24fe harbiden tuğla gibi mi çoğu kişi tek el kullanım yorar diyor eli. Bu fiyata başka alternatifte yok doğru düzgün keşke s24 plus 30-35k aralarında satılsa.
satın alıp kullanmadığım için bilgim yok ama teknoloji mağazalarında canlı şekilde bakma fırsatım oldu hiç öyle ağır gelmedi bana tabi uzun kullanımda nasıl olur bilmem ama bu özelliklere başka güzel bir telefon yok gibi duruyor

RELAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Furkan Tekemen
satın alıp kullanmadığım için bilgim yok ama teknoloji mağazalarında canlı şekilde bakma fırsatım oldu hiç öyle ağır gelmedi bana tabi uzun kullanımda nasıl olur bilmem ama bu özelliklere başka güzel bir telefon yok gibi duruyor
bende gittim teknoloji mağazalarında elime ağır geldi zaten gramaj olarakta diğer telefonlara göre ağırlık olarak fazla da işte fiyat olarak başka alternatifte yok honor xiaomi vs varda onlarada bu kadar para da verilmeye değmez gibi

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Yiğit
bende gittim teknoloji mağazalarında elime ağır geldi zaten gramaj olarakta diğer telefonlara göre ağırlık olarak fazla da işte fiyat olarak başka alternatifte yok honor xiaomi vs varda onlarada bu kadar para da verilmeye değmez gibi
yakın fiyat olarak honor 200 var gibi birde xiaomi 14t ama samsung daha mantıklı geliyor bana

RELAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Furkan Tekemen
yakın fiyat olarak honor 200 var gibi birde xiaomi 14t ama samsung daha mantıklı geliyor bana
s25 serisi ful 12 gb geldi bu modeller 8gb olması da 7 güncelleme dayanacak mı o da var çok gereksiz pahalı yaptılar plus serisini mecbur bu fiyata bu en mantıklı duruyor. Şarj cihazı falanda koymuyorlar artık aslında samsungta bozdu ama diğer markalara bu fiyatlar vermekte fazla mantıklı gelmiyor

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
YILDIRIM
Telefonun çerçeveleri çok kalın geldi bana ilk çıktığında almayı düşünmüştüm ama vazgeçtim kaba duruyor.

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Yiğit
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,536