Trendyolu bu isteye dahil etmem.Daha önce hiç satmamış bu üründen bu satıcı. Size tavsiyem; amazon.com.tr, Hepsiburada, Trendyol veya Samsung Türkiye satıcılı değilse almayın arkadaşlar. 3-5 bin lira cebinizde kalacak diye 3-5 ayınızı uğraşarak geçirmeyin.
Valla ben alicam artik sanirim bayadir bekliyorum 26500 altina inmiyor1k bile düşse yeter be![]()
Bir ay civarı akakçeden bakarsan zaten adam gibi fiyatı inmiyor 256gb olan modelin 128lik almakta bana saçma geliyorne zamandır bekliyorsun hocam ben 1 aydır bekliyorum nerdeys
akakçe den bakıyorum sürekli bende yok mümkün değil 256 olan bi türlü indirime girmiyor daha ne kadar beklicez be sahibinden de sıfır alıp kapalı kutu satanlar bile var ama hepsi sıfırıyla aynı fiyat istiyor alıp bi kaç günlük kullananlar var onlar bi tık ucuz istiyor ama aynı şehirde değiliz öyle olunca param güvende faşanda istemiyorlar onlarda olmuyor bekleyip duruyorumBir ay civarı akakçeden bakarsan zaten adam gibi fiyatı inmiyor 256gb olan modelin 128lik almakta bana saçma geliyor
s24fe harbiden tuğla gibi mi çoğu kişi tek el kullanım yorar diyor eli. Bu fiyata başka alternatifte yok doğru düzgün keşke s24 plus 30-35k aralarında satılsa.akakçe den bakıyorum sürekli bende yok mümkün değil 256 olan bi türlü indirime girmiyor daha ne kadar beklicez be sahibinden de sıfır alıp kapalı kutu satanlar bile var ama hepsi sıfırıyla aynı fiyat istiyor alıp bi kaç günlük kullananlar var onlar bi tık ucuz istiyor ama aynı şehirde değiliz öyle olunca param güvende faşanda istemiyorlar onlarda olmuyor bekleyip duruyorum
satın alıp kullanmadığım için bilgim yok ama teknoloji mağazalarında canlı şekilde bakma fırsatım oldu hiç öyle ağır gelmedi bana tabi uzun kullanımda nasıl olur bilmem ama bu özelliklere başka güzel bir telefon yok gibi duruyors24fe harbiden tuğla gibi mi çoğu kişi tek el kullanım yorar diyor eli. Bu fiyata başka alternatifte yok doğru düzgün keşke s24 plus 30-35k aralarında satılsa.
bende gittim teknoloji mağazalarında elime ağır geldi zaten gramaj olarakta diğer telefonlara göre ağırlık olarak fazla da işte fiyat olarak başka alternatifte yok honor xiaomi vs varda onlarada bu kadar para da verilmeye değmez gibisatın alıp kullanmadığım için bilgim yok ama teknoloji mağazalarında canlı şekilde bakma fırsatım oldu hiç öyle ağır gelmedi bana tabi uzun kullanımda nasıl olur bilmem ama bu özelliklere başka güzel bir telefon yok gibi duruyor
yakın fiyat olarak honor 200 var gibi birde xiaomi 14t ama samsung daha mantıklı geliyor banabende gittim teknoloji mağazalarında elime ağır geldi zaten gramaj olarakta diğer telefonlara göre ağırlık olarak fazla da işte fiyat olarak başka alternatifte yok honor xiaomi vs varda onlarada bu kadar para da verilmeye değmez gibi
s25 serisi ful 12 gb geldi bu modeller 8gb olması da 7 güncelleme dayanacak mı o da var çok gereksiz pahalı yaptılar plus serisini mecbur bu fiyata bu en mantıklı duruyor. Şarj cihazı falanda koymuyorlar artık aslında samsungta bozdu ama diğer markalara bu fiyatlar vermekte fazla mantıklı gelmiyoryakın fiyat olarak honor 200 var gibi birde xiaomi 14t ama samsung daha mantıklı geliyor bana