Neler Yeni

Poco F5 Pro vs Samsung Galaxy S23

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ahmet İhsan Bozacı
Bütçe
25000
Evet arkadaşlar 25k bütçe belirledim ve bu iki telefon hakkında düzgün bir karşılaştırma da bulamadım açıkçası. Hangisi alınır? Fikirleriniz neler?

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

şahin doğan

80+ Platinum
Oyun oynayacaksan, ekran önemli ise, hızlı şarj önemli ise F5 Pro. Gündelik kullanım ve kamera için S23.

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ahmet İhsan Bozacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun oynayacaksan, ekran önemli ise, hızlı şarj önemli ise F5 Pro. Gündelik kullanım ve kamera için S23.
Hiç oyun oynayan bir insan değilim. Bankacılık uygulamaları ve sosyal medya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler sanıyorum S23 alacağım. Umarım şarjı üzmez..

121709

80+ Silver
Evet arkadaşlar 25k bütçe belirledim ve bu iki telefon hakkında düzgün bir karşılaştırma da bulamadım açıkçası. Hangisi alınır? Fikirleriniz neler?
S23.

Hiç oyun oynayan bir insan değilim. Bankacılık uygulamaları ve sosyal medya.

Teşekkürler sanıyorum S23 alacağım. Umarım şarjı üzmez..
O zaman s23.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Ümit
poco x3 kullanıyordum elimde kaldı cihaz kapandı bir dahada açılmadı. bence donanım illaki önemli ama bir tık düsük alıp kafanın rahat edeceği markalara yönelmek mantıklı kaldı ki s23 harika bir cihaz donanım olarak bir kaybın olmayacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ahmet İhsan Bozacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu haftasonuna umarım zam yemez. Haftasonu almaya gideceğim. S23'e karar kıldım teşekkür ediyorum herkese.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Ümit
Bu haftasonuna umarım zam yemez. Haftasonu almaya gideceğim. S23'e karar kıldım teşekkür ediyorum herkese.
ben bugün telefon alacam büyük ihtimal zam yer dolar çıkarken bizim fırsatçı esnaflar boş durmaz adamlar oturup ne kadar zam yapsak diye bekliyorlar. ama bende senin kadar bütçe olmadıgı için hala kararsız kaldım 17 k bütçe var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ahmet İhsan Bozacı
ben bugün telefon alacam büyük ihtimal zam yer dolar çıkarken bizim fırsatçı esnaflar boş durmaz adamlar oturup ne kadar zam yapsak diye bekliyorlar. ama bende senin kadar bütçe olmadıgı için hala kararsız kaldım 17 k bütçe var.
S21 FE düşünebilirsin belki.

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
Top Bottom