POCO F5 VS GT2 PRO HANGİSİ ?

• Beğen
Reaksiyonlar: qnyb
S23 satmaa

Niye knk cebime 7k para girecek havadan bide 1 yıl sonra s24 falan alicam zaten POCO f5 i vericem babama 😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Heveslendirdiniz beni 😀
S24 çıkıp 30+ TL lik dolar ile 40K+ olunca 7K girdi cebime diyebilirsin.

S23 kullanmaya devam et.

S24 çıkıp 30+ TL lik dolar ile 40K+ olunca 7K girdi cebime diyebilirsin.

S23 kullanmaya devam et.
Amaç s24 değil zaten hocam s23 u her türlü babama vericem vergisiz telefon felan var GM Phoenix veya a54 çekeceğim kendime bende diyorum ki bunu satayım f5 alayım vergisiz telefon çıkınca kendime vergisiz alıp f5i vereyim s23 u satmazsam babam s23u kendine alcak kendi parasini verdiği için alırken 🫥

Amaç s24 değil zaten hocam s23 u her türlü babama vericem vergisiz telefon felan var GM Phoenix veya a54 çekeceğim kendime bende diyorum ki bunu satayım f5 alayım vergisiz telefon çıkınca kendime vergisiz alıp f5i vereyim s23 u satmazsam babam s23u kendine alcak kendi parasini verdiği için alırken 🫥
O zaman S23 ü vabana ver kanka.

Kendi parasını o verdiyse ve senin paran varsa S23'ü babana ver kendine GM Phoneix falan alabilirsin.
Daha tatlı gelir :cool:

Kendi parasını o verdiyse ve senin paran varsa S23'ü babana ver kendine GM Phoneix falan alabilirsin.
Yada 7 bin cebe atıp f5 i babama verip GM Phoenix alabilirim nasıl fikir 😀 ( aslında GM Phoenix 8k ya gelcek POCO f5 i de babama 5k ya satsam 5k ordan 7k ordan 12k cebe atmış olcam s23 u verirsem kuruş para alamam pederden)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatta POCO f5 olursa babama 12 bin e bile satabilirim!.d

Yada 7 bin cebe atıp f5 i babama verip GM Phoenix alabilirim nasıl fikir 😀 ( aslında GM Phoenix 8k ya gelcek POCO f5 i de babama 5k ya satsam 5k ordan 7k ordan 12k cebe atmış olcam s23 u verirsem kuruş para alamam pederden)
Alma lan zaten kendi paranla al diyorum.

"Aynen kanzi 7ka belej monİy"
Ne yapıyorsan yap.

yarın kısmetse f4 alacağım bakalım poco girişi f4 ile olacak

Geri