ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,925
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıkıldım ya ben böyle 3 4 ayda bir telefon PC degisiomS23 ü neden satıyorsun hocam.
Sıkıldım ya ben böyle 3 4 ayda bir telefon PC degisiomS23 ü neden satıyorsun hocam.
Baba telefonu istiyorsanız, size şunu önerebilirim.Ben 1 yıl kullanıp babama vercem babam da uzun süre kullanacak bundan ötürü ömrü uzun olması lazım
Aldım eywBaba telefonu istiyorsanız, size şunu önerebilirim.
https://www.cect-shop.com/en/viewso...8926-quad-core-1-2ghz-android-4-4-4g-lte.html
Kılıf için de tam olarak baba kılıfı önereyim.
https://www.amazon.com.tr/DFVmobile-telefon-VIEWSONIC-kompatibel-Sentetik/dp/B01N98207Y
Niye knk cebime 7k para girecek havadan bide 1 yıl sonra s24 falan alicam zaten POCO f5 i vericem babamaS23 satmaa
Heveslendirdiniz beniPoco F5 aldım. Kafam rahat.
S24 çıkıp 30+ TL lik dolar ile 40K+ olunca 7K girdi cebime diyebilirsin.Niye knk cebime 7k para girecek havadan bide 1 yıl sonra s24 falan alicam zaten POCO f5 i vericem babama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Heveslendirdiniz beni![]()
Amaç s24 değil zaten hocam s23 u her türlü babama vericem vergisiz telefon felan var GM Phoenix veya a54 çekeceğim kendime bende diyorum ki bunu satayım f5 alayım vergisiz telefon çıkınca kendime vergisiz alıp f5i vereyim s23 u satmazsam babam s23u kendine alcak kendi parasini verdiği için alırkenS24 çıkıp 30+ TL lik dolar ile 40K+ olunca 7K girdi cebime diyebilirsin.
S23 kullanmaya devam et.
O zaman S23 ü vabana ver kanka.Amaç s24 değil zaten hocam s23 u her türlü babama vericem vergisiz telefon felan var GM Phoenix veya a54 çekeceğim kendime bende diyorum ki bunu satayım f5 alayım vergisiz telefon çıkınca kendime vergisiz alıp f5i vereyim s23 u satmazsam babam s23u kendine alcak kendi parasini verdiği için alırken![]()
Yada 7 bin cebe atıp f5 i babama verip GM Phoenix alabilirim nasıl fikirO zaman S23 ü vabana ver kanka.
Kendi parasını o verdiyse ve senin paran varsa S23'ü babana ver kendine GM Phoneix falan alabilirsin.
Daha tatlı gelir![]()
Hatta POCO f5 olursa babama 12 bin e bile satabilirim!.dO zaman S23 ü vabana ver kanka.
Kendi parasını o verdiyse ve senin paran varsa S23'ü babana ver kendine GM Phoneix falan alabilirsin.
Daha tatlı gelir![]()
Alma lan zaten kendi paranla al diyorum.Yada 7 bin cebe atıp f5 i babama verip GM Phoenix alabilirim nasıl fikir( aslında GM Phoenix 8k ya gelcek POCO f5 i de babama 5k ya satsam 5k ordan 7k ordan 12k cebe atmış olcam s23 u verirsem kuruş para alamam pederden)
İşte çalışmıyorum kendi param mi var toplasan 6 7 bin çıkar çıkmazAlma lan zaten kendi paranla al diyorum.
"Aynen kanzi 7ka belej monİy"
Ne yapıyorsan yap.