Poco f6 19.999Tl alınır mi

Türkiye garantili sıfır cihaz ise durduğun kabahat.

Ben poco X6 pro öneriyorum 1 ay oldu alalı ve canavar bir cihaz

Kullanım amacı nedir?
Gündelik kullanim sosyal medya vesaire ayrica 1 2 oyun desek iyi olur yani ortalama kamera da yerinde olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben poco X6 pro öneriyorum 1 ay oldu alalı ve canavar bir cihaz
Şikayet gordüm baya onun hakkinda ayrica 20ye dusmusken f6 daha mantikli degilmi sanki

S22 de düşünüyorum

Gündelik kullanim sosyal medya vesaire ayrica 1 2 oyun desek iyi olur yani ortalama kamera da yerinde olsun

Şikayet gordüm baya onun hakkinda ayrica 20ye dusmusken f6 daha mantikli degilmi sanki
Pek fark yok aslında aralarında çok koymaz. Şikayetlere gelecek olursak bende gördüm fakat henüz bir şeye denk gelmedim o yüzden bir şey diyemeyeceğim

S22 de düşünüyorum
Samsung S23 FE alabilirsin.

Samsung S23 FE alabilirsin.
S22 ye ne dersiniz

Pek fark yok aslında aralarında çok koymaz. Şikayetlere gelecek olursak bende gördüm fakat henüz bir şeye denk gelmedim o yüzden bir şey diyemeyeceğim
X6 nin tasarimi hic hosuma gitmedi acikcasi f6 daha hoş geldi ayrica boyle f serisinin bi premium hissiyati var sanki ama aradaki farka degermi orasi evet karışık ama f6 için bence 20bin tl iyi bir fiyat kamera sensörü de ortalama ustu diye biliyorum

S22 ye ne dersiniz

X6 nin tasarimi hic hosuma gitmedi acikcasi f6 daha hoş geldi ayrica boyle f serisinin bi premium hissiyati var sanki ama aradaki farka degermi orasi evet karışık ama f6 için bence 20bin tl iyi bir fiyat kamera sensörü de ortalama ustu diye biliyorum
Sizin tercihiniz f6 da gayet iyi telefon deneyimlediğim için X6 önermiştim hayırlı olsun şimdiden

Poco F6'yı sakın kaçırmayın, ne X6 Pro ne de S serisinden bir cihaz.

Zor karar

Poco F6'yı sakın kaçırmayın, ne X6 Pro ne de S serisinden bir cihaz.
Poco serisi oyun odaklı oldugu icin kafam karisik

Zor karar

Poco serisi oyun odaklı oldugu icin kafam karisik
Samsung veya poco arasinda kaldim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,260
Üyeler