Miu 13 güncellemesimi yaptınız?Telefonu 2. el olarak aldım. Kurulumu yaptıktan sonra miui güncellemesi yaptım ve şuanda telefon açılmıyor. Ne yapabilirim?
Telefonu 2. el olarak aldım. Kurulumu yaptıktan sonra miui güncellemesi yaptım ve şuanda telefon açılmıyor. Ne yapabilirim?
Bu videoyu izledim ama pc telefonu görmüyorMiu 13 güncellemesimi yaptınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:
çözümü burda mevcut PC de driverlin tam olduğuna dikkat edin yeter
Driver eksik ondan olabilir ben bu yöntem ile açıyorum cihazı aynı cihaz mevcut elimde.Bu videoyu izledim ama pc telefonu görmüyor
Başka şekilde açarsın ama ücret pahalı çıkar. Çünkü ücretli yapıyor telefoncularBu videoyu izledim ama pc telefonu görmüyor
imei gitmişmidir? Ne kadar istiyorlar bi deDriver eksik ondan olabilir ben bu yöntem ile açıyorum cihazı aynı cihaz mevcut elimde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başka şekilde açarsın ama ücret pahalı çıkar. Çünkü ücretli yapıyor telefoncular
Benim f6'dada ilkte baya kasmalar kendini yeniden başlatmalar falan olduTelefonu 2. el olarak aldım. Kurulumu yaptıktan sonra miui güncellemesi yaptım ve şuanda telefon açılmıyor. Ne yapabilirim?
IMEI gitme durumu normalde olmaz IMEI işlemi düzgün yapılmışsa tabi / yapılmamışsa giderimei gitmişmidir? Ne kadar istiyorlar bi de