Miu 13 güncellemesimi yaptınız?Telefonu 2. el olarak aldım. Kurulumu yaptıktan sonra miui güncellemesi yaptım ve şuanda telefon açılmıyor. Ne yapabilirim?
Telefonu 2. el olarak aldım. Kurulumu yaptıktan sonra miui güncellemesi yaptım ve şuanda telefon açılmıyor. Ne yapabilirim?
Bu videoyu izledim ama pc telefonu görmüyorMiu 13 güncellemesimi yaptınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:
çözümü burda mevcut PC de driverlin tam olduğuna dikkat edin yeter
Driver eksik ondan olabilir ben bu yöntem ile açıyorum cihazı aynı cihaz mevcut elimde.Bu videoyu izledim ama pc telefonu görmüyor
Başka şekilde açarsın ama ücret pahalı çıkar. Çünkü ücretli yapıyor telefoncularBu videoyu izledim ama pc telefonu görmüyor
imei gitmişmidir? Ne kadar istiyorlar bi deDriver eksik ondan olabilir ben bu yöntem ile açıyorum cihazı aynı cihaz mevcut elimde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başka şekilde açarsın ama ücret pahalı çıkar. Çünkü ücretli yapıyor telefoncular
Benim f6'dada ilkte baya kasmalar kendini yeniden başlatmalar falan olduTelefonu 2. el olarak aldım. Kurulumu yaptıktan sonra miui güncellemesi yaptım ve şuanda telefon açılmıyor. Ne yapabilirim?
IMEI gitme durumu normalde olmaz IMEI işlemi düzgün yapılmışsa tabi / yapılmamışsa giderimei gitmişmidir? Ne kadar istiyorlar bi de
reis hala cozemediysen bir telefoncuya götür eski guncellemeye sabitliyolar o cihaza guncelleme yapmaman lazım aynı cihaz elimde ayarlardan otomatik guncellemeyi kapat ben 1 yıldır 12.5 kararlı surum kulanıyorum meselaTelefonu 2. el olarak aldım. Kurulumu yaptıktan sonra miui güncellemesi yaptım ve şuanda telefon açılmıyor. Ne yapabilirim?
Telefonu 2kya aldım 1k tamire isterlerse pek memnun olmamreis hala cozemediysen bir telefoncuya götür eski guncellemeye sabitliyolar o cihaza guncelleme yapmaman lazım aynı cihaz elimde ayarlardan otomatik guncellemeyi kapat ben 1 yıldır 12.5 kararlı surum kulanıyorum mesela
Anlatan bı video var mı? Bı iki tane video izledim ama PC telefonu görmüyor modem atmam için.Imei gitmemiştir cihaz direnç kayıtlı ise. Tekrar rom atman lazım.
Download moda alıp
PC den mi flash ile rom atman lazım
reisim vallaah ben 2 yıldan fazla oldu alalı yurtdisi ben 800tl almıstım telefonu 1 yıl boyunca hep aynı sorunu yasadım sonra guncelle ayarlarında kapatıcakmısım cunku kendi kendine guncelleme yapar telefonlar gece bi kalkıyodum konuscam diye telefon ekranda bi abi benim telefonu tamir ediyor oyle bir simge vardı gittim telefoncuya 150 tl yaptırdım falan hep oldu sonra ayarlardan kapatım 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum insallah yardımcı olabilirim sizlereTelefonu 2kya aldım 1k tamire isterlerse pek memnun olmam![]()