Poco Pad 9.999 TL alınır mı?

Manyıl

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
10000
Ön satışa çıkmış kendi sitesinde. Özellikleri iyi gözüküyor normalde Huawei Matepad 11.5 alacaktım ama Google hizmetlerinden dolayı emin olamadım.

Ön satışa çıkmış kendi sitesinde. Özellikleri iyi gözüküyor normalde Huawei Matepad 11.5 alacaktım ama Google hizmetlerinden dolayı emin olamadım.

Samsung S9 FE daha iyi.

Bence daha iyi google servisleri var 7sgen2 daha güncel işlemci. Redmi pad pro olarak da çıkacakmış ama ne zaman çıkar bilmem. Tek fark muhtemelen hyperos for poco yerine hyperos olur.

poco nun tableti mi varmış ilk defa görüyorum :D Fiyatı iyimiş, işlemcisi ve ekranı güzele benziyor. S9 fe yerine tercih ederdim güzel duruyor. S9 fe TFT ekran ve exynos 1380 işlemci olduğu için.

https://www.epey.com/tablet/xiaomi-pad-6-256.html
buna bi bak alınır her oyunu açar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama 7s gen2 daha iyi

sitesinde 400tl indirim kuponu var almayı unutma. Alınır eğer çok büyük bir beklentin yoksa.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ağır oyun oynamıyorsan bunu al. Fazla ağır oyun oynuyorsan Poco al. Gerçi Poco baya iyiymiş gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Geri