Telefonların PUBG'de kaç FPS verdiğine göre performansını yargılamanız doğru olmayacaktır.Kaç fps veriyor PUBG mobile da
Yok dostum maximum 5 saat oynuyorum poco kaç fps veriyor bilginiz varmıdırTelefonların PUBG'de kaç FPS verdiğine göre performansını yargılamanız doğru olmayacaktır.
45FPS veriyor ancak GFX TOOL gibi uygulamalar kullanarak 60FPS alabiliyorsunuz.
Açıkçası Poco'nun kamerasının iyi olduğunu düşünmüyorum ama Note 9 Pro'da eskidi diyebilirim biraz.
Ancak sanırsam siz bol bol PUBG oynuyorsunuz, Poco alınabilir.
ıı şöyle söyleyeyim, gfx tool kullanmazsan Max 45 ama gfx tool ile en 2560x1440 ta HD grafikte 60fps veriyorKaç fps veriyor PUBG mobile da
ikisi aynı grafik birimini ve aynı işlemciyi kullanıyor bildiğim kadarıyla, aynı değerleri alırsınız.Yok dostum maximum 5 saat oynuyorum poco kaç fps veriyor bilginiz varmıdır
Test edip gelebilirimYok dostum maximum 5 saat oynuyorum poco kaç fps veriyor bilginiz varmıdır
sen git şimdi sabah 5 gibi söylersinTest edip gelebilirim
ben vermiyor diye biliyorum.Bana poco makul gibi geliyor gfx tool kullanmadan 60 fps veriyor galiba
poco X3 ün ekranı 120hz, ben senin yerinde olsam, poco alırdım, 5 saat PUBG oynuyorsun, poco ileriye dönük olur, daha çok zevk alırsın 90 ya da 120 FPS destekleyen oyunlarda. örneğin Standoff 2Eğer ikiside 45 veriyorsa ben oyumu redmi note 9 prodan yana kullanırım