gbaleft
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
Oyun için X3 PRO, normal kullanım için A52 derim.OR4L önermezsin yani?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Poco x3 pro vs realme 7 pro desem?
Oyun için X3 PRO, normal kullanım için A52 derim.OR4L önermezsin yani?
Poco x3 pro vs realme 7 pro desem?
Evet biliyorum, mantıklı olan seçeneği söyledim sadece.a52 4 TL
Hayır kardeşim Kıbrıstan getirdiAnladım sana burdan ulaşırım yine ben teşekkür ederim. İnternetten mi aldın telefonunu?
He tm teşekkürler.Hayır kardeşim Kıbrıstan getirdi
Ağırlığı rahatsız etmiyor mu bide çok büyük telefonBende kullanıyorum Poco X3 NFC tek sorunu sesi yarının biraz üstüne alıncı telefon titremeye başlıyor.
2-3 günde alıştım ağırlığına ve büyüklüğüne şimdi eski telefonum oyuncak gibi geliyorAğırlığı rahatsız etmiyor mu bide çok büyük telefon
Ya kendi adıma konuşuyorum ama bana alınan telefondan kardeşimede alınacak bitane 14 yaşında hocam çocuk daha büyük gelmesin yani. Bu arada eski telefonun neydi?2-3 günde alıştım ağırlığına ve büyüklüğüne şimdi eski telefonum oyuncak gibi geliyor
?2-3 günde alıştım ağırlığına ve büyüklüğüne şimdi eski telefonum oyuncak gibi geliyor
Anca gördüm mesajını k.bYa kendi adıma konuşuyorum ama bana alınan telefondan kardeşimede alınacak bitane 14 yaşında hocam çocuk daha büyük gelmesin yani. Bu arada eski telefonun neydi?
?
Yok estağfurullah. kardeşimin cebine sığsın yeter ama sığmaz gibi sankiAnca gördüm mesajını k.b
O kadar da büyük değil aslında sadece diğer telefonlara kıyasla biraz fark var.
Eski telefon Xiaomi mi 5
Şuana kadar hiç cebime sığmadığı olmadıYok estağfurullah. kardeşimin cebine sığsın yeter ama sığmaz gibi sanki
Telefondaki amacım normal kullanım telefonu aşırı zorlayacak oyunlar oynamayacağım normal kullanımda hangi telefon?