Neler Yeni

Yardım POCO X3 NFC'den Samsung S20 FE'ye Geçmeye Değer mi?

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Arkadaşlar telefonumun boyutundan, ekranından, kalitesinden, ağırlığından, kalınlığından, kameranın çıkıklığından, arayüzünden memnun değilim kamerasıda beni tatmin etmiyor. Sizce geçilir mi? 4800 TL sıfırı.

• Beğen
Reaksiyonlar: ouzz

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
Arayüz olarak Samsung'u çok başarılı buluyorum özellikle One UI 3.0 güzel olmuş.

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
Geçilir ama yazılım güncellemesi belli bir yerden sonra baya azalıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: PROZ

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
Bence geçilir

• Beğen

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
Performans olarak Note 20 Ultra'dan daha iyi bir telefon. Bence kolay kolay kesilmez.
Hocma zamanında 3500 TL'ye s9 gibi telefonlarla çıkmış a9 2018 aldım (telefon 2018 Aralık gibi tanıtıldı 2019 Şubat gibi trye geldi)
Şu ana kdr 2 tane büyük güncelleme geldi ki ondan 3 ay sonra çıkan a50ye hâla geliyor
Yani samsung bir telefonu bırakabilme şansı yüksek

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocma zamanında 3500 TL'ye s9 gibi telefonlarla çıkmış a9 2018 aldım (telefon 2018 Aralık gibi tanıtıldı 2019 Şubat gibi trye geldi)
Şu ana kdr 2 tane büyük güncelleme geldi ki ondan 3 ay sonra çıkan a50ye hâla geliyor
Yani samsung bir telefonu bırakabilme şansı yüksek.

Bu telefon modelinden çok işlemci, kamera gibi şeylere bakılıyor. S9 daha hala güncelleme almaya devam ediyor. S8 yeni güncelleme almış.

• Beğen

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
Bu telefon modelinden çok işlemci, kamera gibi şeylere bakılıyor. S9 daha hala güncelleme almaya devam ediyor. S8 yeni güncelleme almış.
Hocam onları biliyorum da elimde a50 c7 c5 a9 tab a7 gibi bir çok ürünü bire bir deneme şansım oldu ki s9 u da arkadaşımdan 1 ay boyunca sorarak ne var nasıl bugün gibi olarak deneyimledim
Yani hocam hepsinde benzer bir sorun vardı samsung hep yeni çıkan telini yüceltiyor bir süre sonra söndürüyor
Güncelleme gelsede hâla güvenlik

• Beğen

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam onları biliyorum da elimde a50 c7 c5 a9 tab a7 gibi bir çok ürünü bire bir deneme şansım oldu ki s9 u da arkadaşımdan 1 ay boyunca sorarak ne var nasıl bugün gibi olarak deneyimledim
Yani hocam hepsinde benzer bir sorun vardı samsung hep yeni çıkan telini yüceltiyor bir süre sonra söndürüyor
Güncelleme gelsede hâla güvenlik

Güvenlik konusunu çok araştırdım S20 serisinde bu konuya çok dikkat edilmiş şükür. Güvenliği Knox adlı şirketle beraber düzeltmişler gibi görünüyor.

• Beğen

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
Güvenlik konusunu çok araştırdım S20 serisinde bu konuya çok dikkat edilmiş şükür. Güvenliği Knox adlı şirketle beraber düzeltmişler gibi görünüyor.
Knox ztn samsungun diye biliyorum
Bakın güvsnlik konusunda hiçbir sıkıntı çekmiyeceksiniz ama belli bir süre sonra benim gibi telefonum güncel olsun vırt zırt diye araştırmaya koyulunca insanın şaşırmaması elde değil cidden samsung bu konuda apple gibi değil
..................................................................................
Ama cidden s20 fe güzel bir telefondur
Şayet kamerası bataryası telefonun performansı
Özellikle ekranı çok iyi

• Beğen

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
S ve Note serisi en uzun süre güncelleme verdiği serisidir zaten. Knox da Samsung'a ait.

• Beğen

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Knox ztn samsungun diye biliyorum
Bakın güvsnlik konusunda hiçbir sıkıntı çekmiyeceksiniz ama belli bir süre sonra benim gibi telefonum güncel olsun vırt zırt diye araştırmaya koyulunca insanın şaşırmaması elde değil cidden samsung bu konuda apple gibi değil
..................................................................................
Ama cidden s20 fe güzel bir telefondur
Şayet kamerası bataryası telefonun performansı
Özellikle ekranı çok iyi

Zaten performansı çok önemli değil benim için ama Note 20 Ultra'yı geçmesi beni sevindiriyor. Kamera önemli birde şıklığı.

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
Zaten performansı çok önemli değil benim için ama Note 20 Ultra'yı geçmesi beni sevindiriyor. Kamera önemli birde şıklığı.
USB ile DeX özelliği var mıydı s20 fe'de. Varsa eğer çok iyi. Üstelik bilgisayarındaki Telefonum uygulaması ile telefonundaki uygulamaları kullanabilirsin bilgisayarında
kablosuz bağlantı ile.

Top Bottom