Poco X3'ten S20 FE'ye geçilir mi?

KrofeSSional

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
545
Poco x3 NFC 64gb model telefona sahibim. Bu telefonu nasıl upgrade edebilirim? Samsung S20 FE'ye geçersem çok fark olur mu?

Poco hakkında pek bir bilgiye sahip değilim fakat S20FE arkadaşım kullanıyor gerek şarjı gerek kamera kalitesi sahsi olarak mükemmel bir telefon kasma donma da olmuyor benim gözümde harika bir telefon sadece biraz büyük
Arkadaşım 6 kattan düşürdü telefonu hala çalısıyordu :D

Çok fark olmayacaktır ama ben note 8 den note 20 ultraya geçince baya bir fark olmuştu note 8 i geçiş hızı olarak yavaşlığı olarak kullanamıyorum artık. Bilmiyorum nesnel bir veriye dayanıyor mu ? samsunglar bana daha hızlı gibi geldi s20fe 128 kullandım.

Çok fark olmayacaktır ama ben note 8 den note 20 ultraya geçince baya bir fark olmuştu note 8 i geçiş hızı olarak yavaşlığı olarak kullanamıyorum artık. Bilmiyorum nesnel bir veriye dayanıyor mu ? samsunglar bana daha hızlı gibi geldi s20fe 128 kullandım.
Note 20ultra diye telefon yokki s20ultra olmasın o
Pardon varmış note 10 ultrada seri bitti diye biliyodum yanlış biliyomuşum 😅

Note 20ultra diye telefon yokki s20ultra olmasın o
Pardon varmış note 10 ultrada seri bitti diye biliyodum yanlış biliyomuşum 😅
yanlış biliyorsun. Bu ara yanlış anlaşılma olmasın Xiaomi note 8 den Samsung NOTE 20ultra

amoled ekran için bile geçilir. poco x3 ten yazıyorum

yanlış biliyorsun. Bu ara yanlış anlaşılma olmasın Xiaomi note 8 den Samsung NOTE 20ultra
Onu anladım Samsung note serisini bitirdiya note 10 serisi son diye biliyodum

Geçilir. X3 NFC çok iyi değil.

Geri