Poco X3 Pro Alınmalıdır

Kendim 2021 Ekim ayından beri 256/8 olan modeli kullanıyorum depolama olarak çok iyi. Her zaman telefonda bir şeyler deplıylrum şu anda bile 200GB alan dolu. Oyun performansı enfes. PS2 ve PSP emülatörlerini sorunsuz oynuyorum. Dedikleri gibi bir süre sonra kasma olayı yok. Adana'da yazın hava çok sıcak oluyor sadece o zaman fazla ısınıyor oyun oynarken onun dışında sorun yok. Telefonda şu an +200 oyun var kasma, donma vs yok. Kamers benim için pek önemli değil ama kamerası güzel. 4k 30FPS video çekebiliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

X3 Pro 90 fps verebiliyor bende var
Edit: Yanlış hatırlıyormuşum 60 fps
Reis aynı cihazı kullanioz yawww 60 diosam 60dır la (!)

Hiç PUBG oynadı mi telefonla

Peki x4 veya m4 deneyimi olan varmı
POCO F3 bulursan onu öneririm (kronik olmayan nadir Poco serisi Poco F3 serisidir)

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
2. el uyguna bulunursa alınır ama tercih edilecek bir model değil artık.

Hiç PUBG oynadı mi telefonla

Peki x4 veya m4 deneyimi olan varmı
X4 pro ya falan sakın bulaşmayın telefon tarihinin en rezil cihazıdır x4 pro

Nfc modeli şimdiden ekran süresini 4 saate düşürdü. Şahsen ben batarya konusunda hiç güvenmiyorum.

Pocoya bulaşma bence benim poco x3 pro 6/128 1 sene sonra batarya öldü çok hızlı doluyor ama şarj 4 saat zor gidiyor.Günü çıkarmayacak hale geldi.En son dayanamayıp anneme verdim o kullanıyor kendim a33 e geçtim 1.5-2 gün gidiyor şuan.

Pocoya bulaşma bence benim poco x3 pro 6/128 1 sene sonra batarya öldü çok hızlı doluyor ama şarj 4 saat zor gidiyor.Günü çıkarmayacak hale geldi.En son dayanamayıp anneme verdim o kullanıyor kendim a33 e geçtim 1.5-2 gün gidiyor şuan.
Benim günlük kullanım için işime yaramaz bana oyun oynatsin Yeter

Ben oyun oynamak için telefon arıyorum

merhabalar Casper Via 4 kullanıyorum PUBG mobile hastasıyım Biraz bakındiktan sonra Poco X3 Pro hoşuma gitti PUBG alınır mı PUBG kaç Fps verir ek olarak fan almalı mıyım
onun yerine şiddetle poco x3gt almanı öneririm. ayrıca soğutma konusunda çok daha başarılı. pubgde akıcı ayarlarda aşırı (60)fps sabit veriyor. configle çok rahat 90 fps alırsın ama stabil vermez tabii ki. poco x3gt poco x3pro ya göre yaklaşık 100/10 daha güçlü.

onun yerine şiddetle poco x3gt almanı öneririm. ayrıca soğutma konusunda çok daha başarılı. pubgde akıcı ayarlarda aşırı (60)fps sabit veriyor. configle çok rahat 90 fps alırsın ama stabil vermez tabii ki. poco x3gt poco x3pro ya göre yaklaşık 100/10 daha güçlü.
Sen kullandı mi?

Sen kullandı mi?
kullanmadım ama temiz bulursam kesinlikle alacağım. youtubeda oyun testleri beni tatmin etti ve bende pubg oynuyorum. Poco X3 pro da alırsan pişman olmazsın ama gerek kamera gerek şarj hızı gerek işlemci gücü olarak x3gt çok daha başarılı

Geri