Neler Yeni

Yardım Poco X3 Pro hücre bekleme sorunu yaşıyorum.

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu
yazılımında şuana kadar sıkıntı görmedim ben eğer bu konuyu yazılımdan saymıyorsak gayet iyi bu fiyata alınabilceklerin en iyisi
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende bu ayın 22 sinde aldım
Şeye de baktım fiyat aralığına göre alınabilecek telefonlar diye orda da yoktu bir konuda da xiomi yazılımını hep kötülüyordu birisi

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
Şeye de baktım fiyat aralığına göre alınabilecek telefonlar diye orda da yoktu bir konuda da xiomi yazılımını hep kötülüyordu birisi
biliyorum yazılımı kötü redmi 8 kullandım mıuı 12 ye geçtiğinden beri sorunları bitmiyodu ama düşük modellere bu yazılım sıkıntıları var bana kalırsa yüksek model kullananlarda biraz daha az rastlanıyor yine sesnin kararın karışmak istemem çünkü sonradan günah keçişi olmak hiç hoş değil mesela ben az saydırmadım böyle kişilere :)

benim bu modele geçme sebebimde bu eski telefonu çöp etmeleriydi hem ısınmaya başladı hemde ana ekranda bile donuyordu ama batarya 3.güne kadar gidiyordu

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
bende 120hz kullanıyodum 60 a çektim baya bi kasma var gibi geliyo ama bi test edicem böyle kaç gün saat dayanıyo diye :) senin dediğin gibide yapıyorum genelde 100 de 90 da çekmeye çalışyıroum doğrusu bataryayı korumak için...
120Hz çok fazla güç tüketiyor, bir süre 60Hz de kullanırsanız kasma hissi kendiliğinden yok oluyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: john

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
120Hz çok fazla güç tüketiyor, bir süre 60Hz de kullanırsanız kasma hissi kendiliğinden yok oluyor.
evet baya bataryaya etkisi varmış ama cidden fark ettiriyorda kendini :) alışıcaz artık zaten oyun oynamazken kullanmak biraz mantıksız geliyo gibi

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
evet baya bataryaya etkisi varmış ama cidden fark ettiriyorda kendini :) alışıcaz artık zaten oyun oynamazken kullanmak biraz mantıksız geliyo gibi
Her oyun 120Hz desteklemiyor, nadir oyunlar destekliyor. En çok etkisini sosyal medya uygulamalarında veya ana menüde falan hissedersiniz. Örnek: youtube 60Hz üstü göremezsin. Aslında hissetmeden 60Hz kullanıyorsun bir çok programı.

• Beğen

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
Her oyun 120Hz desteklemiyor, nadir oyunlar destekliyor. En çok etkisini sosyal medya uygulamalarında veya ana menüde falan hissedersiniz. Örnek: youtube 60Hz üstü göremezsin. Aslında hissetmeden 60Hz kullanıyorsun bir çok programı.
yok biliyorum ama c-ops ve drift oyunlaeı var onladçrda çok iyi oluyor telefonun normal kullanımındada çok iyi ama bay şarj gidiyo onu anladım bu günkü kullanımımda

efay144

80+ Silver
Bende de böyle oluyor ben dert etmiyorum sorun zaten yazılımsal düzelir oldu ki çok büyük bir sorunda değil

• Beğen

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hocam Xiaomi'nin yazılımı çok problemsiz, hiçbir sorunu yok diyorlar. Neden böyle oldu ki? Allah Allah.
Niye her konuda aynı şeyi yazıyorsun?

Bu arada sürümünüz 12.5 ise beklemekten başka çareniz yok.

• Beğen

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim