Neler Yeni

poco x3 pro mu mi 11 lite mı ?

ugurgns

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Uğur
Haftaya bu 2 telefondan birisini alacağım. Ben telefondan çok fazla oyun oynayan biri değilim o yüzden mi 11 lite daha iyi gibi duruyor oled ekranı var çünkü ama internette sürekli şu tarz mesajlar görüyorum. "Oled ekranlı telefonların ekranı yanıyor" ben gece uyumadan önce 2-3 bölüm dizi izliyorum ama ekran paralaklığıı %10 yapıyorum. Sabah YouTube'dan videolar falan izliyorum en yüksek parlaklıkta. Bu arada telefonu karanlık temada kullanıyorum tüm uygulamaları da aynı şekilde. Dedikleri gibi ekran yanar mı ? bu arada ips ve oled ekran arasında çok fark var mı ? poco x3 pro donanım olarak daha iyi gibi duruyor. Hangi telefonu almalıyım ?

Murkof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Mert Soydan
Haftaya bu 2 telefondan birisini alacağım. Ben telefondan çok fazla oyun oynayan biri değilim o yüzden mi 11 lite daha iyi gibi duruyor oled ekranı var çünkü ama internette sürekli şu tarz mesajlar görüyorum. "Oled ekranlı telefonların ekranı yanıyor" ben gece uyumadan önce 2-3 bölüm dizi izliyorum ama ekran paralaklığıı %10 yapıyorum. Sabah YouTube'dan videolar falan izliyorum en yüksek parlaklıkta. Bu arada telefonu karanlık temada kullanıyorum tüm uygulamaları da aynı şekilde. Dedikleri gibi ekran yanar mı ? bu arada ips ve oled ekran arasında çok fark var mı ? poco x3 pro donanım olarak daha iyi gibi duruyor. Hangi telefonu almalıyım ?
Mi11 lite da Amoled bir ekran var sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.

(Evo)lution

80+ Bronze
Mi 11 Lite almanızı tavsiye ederim. Amoled ekranın sorun çıkartacağını sanmıyorum. En yüksek parlaklıkta uzun sürece aynı görüntüde bırakılırsa amoled yanığı oluşabilir ama bunu yapmıyorsanız amoled ekranının yanması çok zor.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Amoled ekranların hepsinde olmasada küçük bir çoğunlukta yanık olabiliyor s7 edge kullanıcıları bilir.

-Owl-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yalçın İnan
Steam
:-:Pişmemiş At Kafası:-:
Twitter
xoce666
Discord