Vatan,Media market,Teknosa gibi yerleri soruyorum.Türkiye'de var zaten
Poco X3 Pro 256 GB 8 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Poco X3 Pro 256 GB 8 GB fiyatları 15.999,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Poco X3 Pro 256 GB 8 GB özelliklerini incele, 14 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
D&R da varVatan,Media market,Teknosa gibi yerleri soruyorum.
Şehrinizde MI Store varsa oraya geldi ve satılıyor.Vatan,Media market,Teknosa gibi yerleri soruyorum.
Neden?Poco x3 nfc yi düşünürek söylüyorum bence pro versiyonu alınmaz
Neden?
Böyle şikayetler olması normal. Git Samsung'un A70 modelinin şikayetlerine bak. 20K şikayet var. Önemli olan ne kadar şikayet olduğu değil, satış miktarına göre şikayet oranı bence.Xiaomi Poco X3 Nfc Şikayetleri - Şikayetvar
Xiaomi Poco X3 Nfc şikayetleri için tıklayın! Xiaomi yorumları ve Xiaomi Poco X3 Nfc şikayetleri sikayetvar.com'da!www.sikayetvar.comXiaomi Kullanıcı Şikayet & Yorumları - Şikayetvar
Xiaomi ile ilgili merak ettiğiniz bilgilere, markaya dair gelen yorum, şikayet & önerilere şikayetvar.com sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.www.sikayetvar.comPoco x3 nfc sorunları ve çözüm yöntemleri
Xiaomi’nin alt markası POCO, yeni akıllı telefonu Poco X3’ü piyasaya sürdü. Fiyat performans cihazı olan bu telefon, fiyatına göre, harika özelliktechturkiye.comYardım - Ekran sorunları - POCO X3 NFC
1 haftadır kullandığım cihazımda garip sıkıntılarla karşılaşıyorum; 1- Bildirim çubuğunu indirdiğimde bazen simgeler gözükmüyor, sadece gri panel gözüküyor. (Fotoğrafları ekledim) 2- Instagramı kapatırken ekran aşırı garip saçma sapan bir tepki verdi. Bunu 1 kez yaşadım. (VİDEO EKLEDİM LÜTFEN...forum.miuiturkiye.net