Neler Yeni

Poco x3 pro 'nun %20 den %100 olmasına 1 saat 1 dakika vermesi normal mi ?

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Arkadaşlar telefonu ilk aldığım zamanlar ilk 1 hafta filan çok hızlı sarj olduğunu hatırlarım şimdi sanki yavaşlamış gibi bu sorun MIUI 12.5enchanded e güncelledikten sonra mı oldu anlamadım ki. Telefonu alalı 3-4 ay oldu. Acaba fast charjing mi kapalı ? Birde telefonun sarj olurken %90 dan sonra bir tık daha yavaşlaması normal mi ? Bataryaya bugüne kadar iyi baktım , sarjda oynamadım vb.

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon
Arkadaşlar telefonu ilk aldığım zamanlar ilk 1 hafta filan çok hızlı sarj olduğunu hatırlarım şimdi sanki yavaşlamış gibi bu sorun MIUI 12.5enchanded e güncelledikten sonra mı oldu anlamadım ki. Telefonu alalı 3-4 ay oldu. Acaba fast charjing mi kapalı ? Birde telefonun sarj olurken %90 dan sonra bir tık daha yavaşlaması normal mi ? Bataryaya bugüne kadar iyi baktım , sarjda oynamadım vb.
%90 dan sonra yavaşlaması normal
ama diğerler sorunların hakkında malesef bişey bilmiyorum

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Selam,
Play Store dan "Ampere" adlı uygulamayı indirip şarjda iken en fazla çıktığı değeri ss olarak buraya atabilir misin?

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selam,
Play Store dan "Ampere" adlı uygulamayı indirip şarjda iken en fazla çıktığı değeri ss olarak buraya atabilir misin?
Hocam bu işi yarın yapıp size atsam çünkü şuan sarjım yüksekte :)

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Hocam bu işi yarın yapıp size atsam çünkü şuan sarjım yüksekte :)
Tamamdır, müsait olduğunuz zaman buraya değerleri atarsınız size yardımcı olmaya çalışırım. Bende X3 Pro kullanıyorum 25 den 85 e 35 dakika da çıkıyor. Adaptör ile problemin vardır büyük ihtimal.

krammer

80+ Bronze
Bende bir değişim yok ya da ben farketmedim. Ama hep 20 altında koyar 100 olmadan da asla çıkarmam (doğrusu bu mudur bilmem ama 99 da bile çıkarmam :) )

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Bende bir değişim yok ya da ben farketmedim. Ama hep 20 altında koyar 100 olmadan da asla çıkarmam (doğrusu bu mudur bilmem ama 99 da bile çıkarmam :) )
Bende genelde 100 de çıkarıyorum fakat 98-99 da çıkardığım oluyor. Sizin cihaz ne kadar sürede doluyot hocam ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamdır, müsait olduğunuz zaman buraya değerleri atarsınız size yardımcı olmaya çalışırım. Bende X3 Pro kullanıyorum 25 den 85 e 35 dakika da çıkıyor. Adaptör ile problemin vardır büyük ihtimal.
Benim kuzenimdede poco x3 pro var 20 den 100 e 40dk da filan dolduğunu iddia etti.

Hocam adaptör kutudan çıkan adaptör ve hepsiburada satıcısından almıştım. Yani sağlam yer.

krammer

80+ Bronze
Ben ilk aldığım günden beri ortalama hep 55 - 65 dk da doluyor ve hiç bu ara geciktiğini falan hissetmedim
Bende genelde 100 de çıkarıyorum fakat 98-99 da çıkardığım oluyor. Sizin cihaz ne kadar sürede doluyot hocam ?

Benim kuzenimdede poco x3 pro var 20 den 100 e 40dk da filan dolduğunu iddia etti.

Hocam adaptör kutudan çıkan adaptör ve hepsiburada satıcısından almıştım. Yani sağlam yer.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Ben ilk aldığım günden beri ortalama hep 55 - 65 dk da doluyor ve hiç bu ara geciktiğini falan hissetmedim
Benimkide o civarlarda oluyor hep. Ama ilk defa ve ilk 2-3 sarj etmemde filan 35dk verdiğini filan hatırlıyorum.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
O kadar sürede o kadar şarj olamaz. Ben AccuBattery üzerinden sürekli kaydettiğim için oradan bakıp söylüyorum.
Hmm bilmiyorum valla. Hocam siz kaçta takıp kaçta çekiyorsunuz. Ben genelde 20-40- arası takıp 100 de çekiyorum.

O kadar sürede o kadar şarj olamaz. Ben AccuBattery üzerinden sürekli kaydettiğim için oradan bakıp söylüyorum.
Verdiği sürede bu civarlarda tüketimde
Screenshot_2022-01-28-23-15-32-947_com.miui.securitycenter.jpg

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Hmm bilmiyorum valla. Hocam siz kaçta takıp kaçta çekiyorsunuz. Ben genelde 20-40- arası takıp 100 de çekiyorum.

Verdiği sürede bu civarlarda tüketimdeAlıntıyı görüntüle
Ben ortalama 20-90 arası kullanıyorum. Nadir 90 üstüne çıkıyorum o da gözümden kaçınca.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Son güncellemeden sonra poco tarafı sapıttı poco f3 kullanıcısı olarak şarj dolumu %99 kalır oldu %100 göstermiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,514
Üyeler
161,867
Son üye
Muwusty
Top Bottom