Caner_1298
80+
- Reaksiyon skoru
- 67
Başlıktada gördüğünüz gibi ikisinin arasında kaldım.Oyun oynuyorum ama çok sık değil.Sizin öneriniz nedir?
İlk olarak performans sonrasında ekran ve en son olarak batarya poco x3 pronun performansı iyi olmasına rağmen yazılımsal bazı hataları olduğunu duydum.Mi 11 lite ın ise ekranının ve tasarımının iyi olduğunu ancak performansını daha kötü olduğunu duydum bu yüzden 2 telefon arasında kaldım ve 4 binlik farka değermi sizce?İki cihaz çok farklı yönlere hitap ediyor.
Genel olarak önceliklerini sayar mısın ? ekran, batarya, performans. Sıralamaya göre.
sıfırmı 2 elmi alıcaksınız cihazıBaşlıktada gördüğünüz gibi ikisinin arasında kaldım.Oyun oynuyorum ama çok sık değil.Sizin öneriniz nedir?
Sıfırsıfırmı 2 elmi alıcaksınız cihazı
Performans olarak mi 11 litre daha kötü ama çok ağır oyunlar oynamıyorsanız 11 lite lazlasıyla yeter de artar. Ekran olarak amoled olması nedeni ile 11 lite daha iyi.İlk olarak performans sonrasında ekran ve en son olarak batarya poco x3 pronun performansı iyi olmasına rağmen yazılımsal bazı hataları olduğunu duydum.Mi 11 lite ın ise ekranının ve tasarımının iyi olduğunu ancak performansını daha kötü olduğunu duydum bu yüzden 2 telefon arasında kaldım
Bütçe ne kadarSıfır
Bütçe 11-12,ağır oyunlar derken hangi oyunlar mesela rainbow six siege mobile sıkıntı yaratırmıPerformans olarak mi 11 litre daha kötü ama çok ağır oyunlar oynamıyorsanız 11 lite lazlasıyla yeter de artar. Ekran olarak amoled olması nedeni ile 11 lite daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bütçe ne kadar
O bütçeye kesinlikle S20 fe öneririm. Hem performans hem ekran hemdr kamera olarak 2 cihazdan da iyi. Ağır oyunlar derken 2-3 saat aralıksız pubg mobile oynamak gibiBütçe 11-12,ağır oyunlar derken hangi oyunlar
s20 samsung olduğu için biraz önyargılıyım ve kamerası 12mp sizce bu sıkıntı yaratırmı ve şimdi yorumlara baktığımda oyun için tavsiye edilmediği söyleniyorO bütçeye kesinlikle S20 fe öneririm. Hem performans hem ekran hemdr kamera olarak 2 cihazdan da iyi. Ağır oyunlar derken 2-3 saat aralıksız PUBG mobile oynamak gibi
MP ile kamera ölçülmez. S20 fe iki xiaomiden de iyi. Şüphe etmeye bile gerek yok. Kamerasını merak ediyorsun 2 ay önceye kadar s20 fe kullanıyordum ve kamera örnekleri ile ilgili bir konu açtım. Fotoğraflara bakmak istersen buyur.s20 samsung olduğu için biraz önyargılıyım ve kamerası 12mp sizce bu sıkıntı yaratırmı
forum.donanimarsivi.com
Performans açısından görüşün nedir?MP ile kamera ölçülmez. S20 fe iki xiaomiden de iyi. Şüphe etmeye bile gerek yok. Kamerasını merak ediyorsun 2 ay önceye kadar s20 fe kullanıyordum ve kamera örnekleri ile ilgili bir konu açtım. Fotoğraflara bakmak istersen buyur.
Samsung Galaxy S20 Fe ile çekilen örnek fotoğraflar. ( Güncellendi 16.07.2022 )
Herkese iyi forumlar. Bu konu altında Samsung Galaxy S20 Fe ile çektiğim, beğendiğim fotoğrafları ekleyeceğim ve zamanla konuya yeni fotoğraflar ekleyeceğim.forum.donanimarsivi.com
Performansı açısından görüşün ndeiryd mi 11 lite kullanıyorum oyun oynamıyorum memnun
O fiyatta alabileceğin en iyisi denilebilir.Performans açısından görüşün nedir?