Öneri Poco X3 PRO vs Mİ 11 LİTE

Sen hem iphone hem de bu telefonu kullanmış biri olarak sen hangisini tercih edersin sence biraz daha para biriktirip iphone mu yoksa bu telefonmu? İphone da 60hz olması kötü bir durum arasında kaldığım bi telefonda iphone 11

Performans açısından görüşün nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Performansı açısından görüşün ndeir
knk dediğim gibi oyun oynamıyorum özellik olarak keşke şu olsaydı dediğim bir konu da yok, senin için ön planda oyun var ise poco al

Sen hem iphone hem de bu telefonu kullanmış biri olarak sen hangisini tercih edersin sence biraz daha para biriktirip iphone mu yoksa bu telefonmu? İphone da 60hz olması kötü bir durum
Hangi iphone olduğuna bağlı.

iphone alma şansın varsa diğerlerine bakma bile şahsen benim bütçem olmadığı için alamadım

s20 fe yerine iphone 11 alırdım. ama s21 veya s21 fe'ye geçtiğimiz an s21-s21 fe'ye dönerim öneri olarak.

İkinci el alacaksan 9-10K'ye s21 bulunabiliyor.

s20 samsung olduğu için biraz önyargılıyım ve kamerası 12mp sizce bu sıkıntı yaratırmı ve şimdi yorumlara baktığımda oyun için tavsiye edilmediği söyleniyor
Dostum kesinlikle bütçen yetiyorsa samsung almalısın.

120 hz ve 60 hz çok farkediyor gibi ve iphone gereksiz pahalı gibi geliyor
benim mi 11 liteda 90 var ben 60ta kullanıyorum, ilk an gözüme 90 hızlı 60 kasıyor gibi geldi, sonrasında gözün alıştığında 60 normal geliyor ayrıca hz yükseldikçe şarjı da etkiliyor

Bütün telefonları araştırdım s21 batarya ve ısınma sıkıntısı olduğunu ve Poco x3 dan daha iyi olan Poco F4 ün şuanlık en iyi F/P telefon olduğunu düşünüyorum.

Uzun bir araştırmadan sonra seçimimi s21 den yana kullandım internette yazan sorunları kullanıcılara sorduğumda herhangi bir sorun yaşamayacağımı ve bu telefonun uzun süre götüreceğini söylediler.Aynı zamanda xiaominin kalitesiz olduğunu söyleyenlerde var umarım umduğum gibi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son olarak oyun oynarken çok şarjı gittiği ve batarya sorunları oldğu için poco f4 e döndüm😂

Geri