EFI Shell 80+ Gold Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 9,068 Dahası Reaksiyon skoru 5,326 Konum ÇANKAYA/ANKARA İsim Semih Boran 4 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #53 ijustfaruk yazmış: Bende Sony Xperia tablet Z için soracağım eski ama sağlam bir cihaz Devamı için tıklayın... Snapdragon S4 için EDK2 var. Windows 10 Enterprise ya da Windows RT 8/8.1 kurabilirsin.
ijustfaruk yazmış: Bende Sony Xperia tablet Z için soracağım eski ama sağlam bir cihaz Devamı için tıklayın... Snapdragon S4 için EDK2 var. Windows 10 Enterprise ya da Windows RT 8/8.1 kurabilirsin.
ijustfaruk 80+ Gold Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 8,751 En İyi Cevap 1 4 Ekim 2022 #54 EFI Shell yazmış: Snapdragon S4 için EDK2 var. Windows 10 Enterprise ya da Windows RT 8/8.1 kurabilirsin. Devamı için tıklayın... Cihazın Wifi Bluetooth gibi özellikleri kaybolmasa keşke yapmayı çok istiyorum ama elimde kalır diye korkuyorum
EFI Shell yazmış: Snapdragon S4 için EDK2 var. Windows 10 Enterprise ya da Windows RT 8/8.1 kurabilirsin. Devamı için tıklayın... Cihazın Wifi Bluetooth gibi özellikleri kaybolmasa keşke yapmayı çok istiyorum ama elimde kalır diye korkuyorum
EFI Shell 80+ Gold Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 9,068 Dahası Reaksiyon skoru 5,326 Konum ÇANKAYA/ANKARA İsim Semih Boran 4 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #55 ijustfaruk yazmış: Cihazın Wifi Bluetooth gibi özellikleri kaybolmasa keşke yapmayı çok istiyorum ama elimde kalır diye korkuyorum Devamı için tıklayın... Hayır, cihazı brick vs etmiyor. Ayrıca Bluetooth vs. hem UEFI sürücüsü + ACPI ile hem de OS sürücüsü ile alakalı.
ijustfaruk yazmış: Cihazın Wifi Bluetooth gibi özellikleri kaybolmasa keşke yapmayı çok istiyorum ama elimde kalır diye korkuyorum Devamı için tıklayın... Hayır, cihazı brick vs etmiyor. Ayrıca Bluetooth vs. hem UEFI sürücüsü + ACPI ile hem de OS sürücüsü ile alakalı.
BabaVoss7 80+ Silver Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 2,677 4 Ekim 2022 #56 EFI Shell yazmış: Hayır, bootloader kilidi kırılmalı sadece. Yani, Windows kurabilirsin ona. Devamı için tıklayın... kırmanın yoluda yok sanırım nette bulamadım 2018 de açma isteklerini kaldırmış huawei. O yüzden yine iş yaş eyw yinede
EFI Shell yazmış: Hayır, bootloader kilidi kırılmalı sadece. Yani, Windows kurabilirsin ona. Devamı için tıklayın... kırmanın yoluda yok sanırım nette bulamadım 2018 de açma isteklerini kaldırmış huawei. O yüzden yine iş yaş eyw yinede
ijustfaruk 80+ Gold Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 8,751 En İyi Cevap 1 4 Ekim 2022 #57 EFI Shell yazmış: Hayır, cihazı brick vs etmiyor. Ayrıca Bluetooth vs. hem UEFI sürücüsü + ACPI ile hem de OS sürücüsü ile alakalı. Devamı için tıklayın... Cihazı şimdi spacedesk ile 2. monitör olarak kullanıyorum yeni monitör aldığım zaman bi bakıyım teşekkürler
EFI Shell yazmış: Hayır, cihazı brick vs etmiyor. Ayrıca Bluetooth vs. hem UEFI sürücüsü + ACPI ile hem de OS sürücüsü ile alakalı. Devamı için tıklayın... Cihazı şimdi spacedesk ile 2. monitör olarak kullanıyorum yeni monitör aldığım zaman bi bakıyım teşekkürler